Toysdaily 玩具日報

查看: 14497|回復: 38

[活動展覽] 瑞記又開堆田區

都唔係呀,果對SDX二魚有找.

回復 2# Gundam6j

gundam兄,你唔講尤自可,一講就把幾火,事原小弟一心都係想買呢對SDX,排隊比錢時仲成檯都係,差唔多排到比錢,又遇到舖頭老闆掃貨,我立即問STAFF可以一個人掃晒都得架咩,STAFF話係無限制,我埋到去,有其他BROTHER想賣兩對,點知有個似係負責人嘅四眼佬話每人限買一對,即刻比人嘈,條友竟然話之前嗰個係VIP,開倉都有VIP,食屎啦:blame:
回復 3# 七國咁亂

咁又何必幫佢開post呢......:51:

但我試過去到尾期...如果賣唔晒d換購品確實可以任得你買...
原來有VIP呢樣嘢咁唔公平
咁不如對公眾開倉前叫晒班VIP去清咁啲嘢,之後先直接留返啲垃圾俾街外人啦!
回復  Gundam6j

gundam兄,你唔講尤自可,一講就把幾火,事原小弟一心都係想買呢對SDX,排對比錢時仲成 ...
七國咁亂 發表於 4-2-2014 01:47 PM

不嬲開倉班staff同現時點班店主熟到咩咁
VIP?{:1_218:}
瑞記既表現同現今社會無異吧?
又黎開倉, 不過買唔落手多
回復  Gundam6j

gundam兄,你唔講尤自可,一講就把幾火,事原小弟一心都係想買呢對SDX,排對比錢時仲成 ...
七國咁亂 發表於 4-2-2014 01:47 PM

即係SDX已經賣晒?好野,車錢都慳番,睡橫巷自己囉黎衰,本來想散貨,但就益晒D入黎轉手既舖頭佬,呢d消息出左黎,而家真係搵鬼去
咁算唔算係 私相授受 公私勾結

真心希望呢d無良代理快d執
唔好好似ATV咁係到生人擺死地

請問現時點班店主係幾號鋪 以後唔去仲要Black List
回復 3# 七國咁亂

..."VIP"真無賴.:blame:
回復 4# 老文

老文兄你真聰明,竟然知道我個post係幫佢開嘅,哈哈哈哈………{:1_237:}

唔單只咁,睡橫巷今次有新安排,就係比頭廿位貴賓於千呎倉任掃貨,樓下遲嚟嘅百幾位就要耐心等等嘞……小弟覺得,你開倉嚟做乜,直接將啲貨由班老闆前一日運走晒咪唔駛煩囉,為乜事又要話比人知你有VIP用成萬銀掃晒啲特價貨?又宣傳有特價貨但係無貨賣呢?
VIP? 貴賓? WTF :*
尋xx突然有特價sdx{:1_203:}