Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ASSAULT KINGDOM 1~4 哈哈!(多圖注意!!)

恭喜發財! 手機相 ,傷眼抱歉!

第一代

台座

第二代

台座

第三代

台座

用埋第四代,可以扮返合體DOCKING個一刻!!哈哈!!

第四代

雜誌送(其實係送雜誌 哈哈!)

隨影幾張啦!

出擊!!

其實我仲有一堆HMS

其實兩樣野好難比較, HMS係三百日元扭蛋, ASSAULT KINGDOM係四百日元盒蛋 ,只係當年今日, 匯率唔同先有扭蛋價同兩個魚柳包餐的感覺(我唔係想討論價錢架 勿移POST)

eva!!!

eva 2!!
頭像被屏蔽
唔怪得知呢個系列令我咁眼熟,但一時三刻又諗唔起 ~
係喎 ~ 就係同幾年前嘅扭但好鬼似 ~~ !!
爆甲個隻黑獨角係咩系列 ??
Kel_Kel 發表於 4-2-2014 10:52 AM

另一間廠既盒蛋,磁石腳底 可動系列 MAGNET ACTION vol.8 ,非BANDAI出
一箱同白色獨角獸二份一比率,果時市面唔係好多貨,所以好少見...
遺憾冇買到part 1嘅strike.........
 另一間廠既盒蛋,磁石腳底 可動系列 MAGNET ACTION vol.8 ,非BANDAI出
一箱同白色獨 ...
B.boy! 發表於 4-2-2014 01:13 PM

個PART其實唔錯, 好遺憾當時淨係買左隻元祖, pea埋一邊.........
Unicorn真係搵唔番.......