Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: giogiohk

[Hot Toys] HOT TOYS IRONMAN MARK XLII DIECAST預計2014年7月出

期待 iron patriot 多d, 始終呢隻既顏色硬係覺得怪怪同身材太扁平.

真係想(尸口月)鳩HOTTOY ,2月3月之後又7月,你食屎啦,玩件咁既千幾蚊質素玩具我都等左成年多半年,你真係痴膠左線,你地係咪真係傻架, 放晒D單佢啦,如果玩件玩具都要搞咁耐,而家咩MAN3熱潮默都過,羅到都唔想開,都係千幾蚊貨仔,又唔係訂架BENZ,就算訂BENZ都唔駛訂咁耐,你食屎啦HOTTOY,服務質素又差,做到龍頭大佬都係咁,D細既點會聽你話:blame:,係我冇睇POST亂講,唔駛理我如果3月有貨既話
真係想(尸口月)鳩HOTTOY ,2月3月之後又7月,你食屎啦,玩件咁既千幾蚊質素玩具我都等左成年多半年,你真係 ...
alvinchan2012 發表於 14-3-2014 11:54 PM

漫長既等待。。。。。。。。。無奈。
好采我訂既HT係全部自動送到家門、更不会有任何機会接触HT員工!
訂果陣佢講2014 年第一季,無故推後已經可以報海關
漫長既等待。。。。。。。。。無奈。
好采我訂既HT係全部自動送到家門、更不会有任何機&#2025 ...
BatIron 發表於 15-3-2014 08:27 AM

點解自動送上門呀?{:1_236:}
點解自動送上門呀?
sunnyfatb 發表於 15-3-2014 08:51 AM

喺sideshow訂咪自動送上門囉,此類服務適合於海外玩家:^
快D啦, 真係等到頸都長啦.....
Hot Toys 幾時先可以改善到哩個狀況..
勁無奈....
訂果陣佢講2014 年第一季,無故推後已經可以報海關
undercover09 發表於 15-3-2014 08:50 AM

佢張單無寫明出貨日期~
日本網有寫但又唔關香港事,你精佢都唔笨@@
吹佢唔脹