Toysdaily 玩具日報

查看: 10917|回復: 18

[玩具攝影] 閃亂神樂 ~~ 拔刀斑鳩 ~ !

就算無玩隻game但係都原本打算買,之後不了了之 ~
點知有朋友平價出讓,陰差陽錯下還是買了這斑鳩(いかるが) ~
長黑直髮、制服、武器,就係我至命弱點 . .  .

寶刀「飛燕」也是我喜歡的特長日本刀,由FF7錫菲羅士的「正宗」已是特愛 ~ !

雖然有不少油出界的地方,但姿勢無論在那個角度看也很好看 ~

這個是福利吧 ~

拔刀的氣勢是有了,但如果配上的是金屬/電鍍刀刃的話,效果一定更加好 ~ !

謝謝觀看 ~
好有氣勢....:71:
型到無朋友∼∼∼^_^

黑長直、制服、武器......
每次見到呢類都免疫力下降......荷包君會好唔掂,
所以我都避開呢類"總有一個O岩你口味"O既作品{:1_233:}

但總係唔覺唔覺又身陷其中
支持
尤其係福利主義^^
有別一隻更吸引架{:1_197:}
好有氣勢....
Gundam6j 發表於 29-1-2014 07:31

多謝支持 ~ :)
型到無朋友∼∼∼^_^
darknight 發表於 29-1-2014 10:03

多謝darknight兄支持 ~ :)
黑長直、制服、武器......
每次見到呢類都免疫力下降......荷包君會好唔掂,
所以我都避開呢類"總有一個O ...
Viper 發表於 29-1-2014 10:49

我都係避得就避,屋企真係無乜位淨 . . .
但係有時又不自覺咁比咗錢,拎到返屋企好開心咁望住,直至要搵位擺先頭痛 . . .
支持
尤其係福利主義^^
龍星丸 發表於 29-1-2014 15:53

多謝龍星丸大大支持 ~~ :)
有別一隻更吸引架
布魯士 發表於 29-1-2014 16:59

邊隻邊隻?:shiny:
D-WELL 我幾鐘意呢隻, 有"天上天下"FEEL, 衫已爆, 可脫, (上年出)
CM 姿勢唔錯, 制服完整, 不過胸部有D誇張...(上年出)
CHARA-ANI 衣衫不整, 似乎胸部用左軟物料, 黎緊二月出

另外仲有一隻站立爛泳衣, 一隻半跪泳衣連裙...(已出)....真係花多眼亂:35:
D-WELL 我幾鐘意呢隻, 有"天上天下"FEEL, 衫已爆, 可脫, (上年出)
CM 姿勢唔錯, 制服完整, 不過胸部有D誇張 ...
Viper 發表於 30-1-2014 21:03

Oh ~ oh ~~  等我留意下,見到實物有興趣就爆先 ~ !!
Thx Ching ~~~ {:1_220:}
型到不得了, 正!! :71:
very nice! ............ :71: