Toysdaily 玩具日報

查看: 18751|回復: 11

[分享討論] 機動戰士 GUNDAM EXTREME VS. MAXI BOOST

3月日本新街機
只full boost 正話出又黎maxi boost:70:
{:1_210:}坐等[maxi boost]一年後的PS3版,飛過[full boost]PS3版...
{:1_200:}早知一年一集,又多DLC就唔買第一集啦...中伏
回復 3# leo_00

一年後有新~~又再等一年=0=???
回復  leo_00

一年後有新~~又再等一年=0=???
snakefan 發表於 25-1-2014 11:08 AM

街機不會下年又一集吧...
如果(MB)玩發同(FB)一樣就飛過今集,因為玩這GAME我很屎~
4月又有3Z要買.
game zone會入, vs街機係香港復活!{:1_197:}
正! 原來香港除咗 新之城 仲有其他地方搞測試
GOOD。。。。。頂起
街機「EXTREME VS. MAXI BOOST ON」新機體 EXTREME GUNDAM Mk-II AXE

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
機動戦士ヮ⑦Фу EXTREME VS. MAXI BOOST ON ヮ⑦ФуAGE-FX

https://www.youtube.com/watch?v=Z8MYUpz9ny0

EXVS機體
EXTREME GUNDAM type-Sthesia

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x