Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[版務] 玩具日報ToysDaily《DID馬年有喜》人偶攝影比賽 (2/24公佈結果)

關閉 [複製鏈接]
請問2月幾號截止呀?
玩到月中啦,快快POST多幾張!
:he:
請問2月幾號截止呀?
jackshi 發表於 7-2-2014 12:00 PM

請問幾時公報結果呀~ 好心急好緊張ar hehehehe :69:   thank you~~~~
多謝大家支持!公佈等獎名單∼

大獎一名:DID2013年產品其中一款

248LIKE!
ricky246
JOKER 話: 恭喜發財~~
ricky630104@yahoo.com.hk

二獎二名:A80087美軍陸戰隊禮兵

129LIKE!
上帝
"鐵馬迎新歲!
歲歲玩玩具!"
祝各位師兄馬上有錢!d玩具馬上派貨!
cheungtw02@gmail.com

80LIKE!

hahaha777
"樂安居"
cxka_boy@yahoo.com.hk

三獎三名:A80061美軍反坦克步兵

62LIKE!

Ka Hang Lam
ka hang
kahanglan1103@gmail.com
祝大家馬年行大運!有財有勢!尊我為王!
多謝支持XD!讚一讚plzz^^.

46LIKE!

goahead
  huck2099@gmail.com
"祝大家  身壯力健, 龍馬精神 !!

36LIKE!
tiikly
"祝各位馬年行大運,大吉大利和最緊要的招財進寶"
支持活動! thanks

tiik0.0@hotmail.com

優異獎四名:M50001解放軍或M50002武警

35LIKE!
Harryyip
My TOY Instagram : harry_toystagram

29LIKE!
magiam
"醒獅賀歲"
祝大家新春大吉!
magiam2005@yahoo.com.hk

28LIKE!
Kuuga_iwsp
無啱用嘅12", 志在參與 ~
祝各位事事順景、最緊要身體健康 ~ !
E-mail: kuuga_iwsp@yahoo.com.hk

26LIKE!
行星試相館 Jono Heartarts

行星試相館祝願各位:
"馬到成功, 馬力十足,
馬年再販, 馬上入手!"
- 馬比拉斯.豪快紅
jonoarts@gmail.com

*得獎者將個別email通知於指定時間日期(旺角區)領取,逾期無效不設郵遞。
回復 3# Dick.Po

多謝大家支持!多謝toys daily & DID~~些些~~~
回復 34# Dick.Po
係咪未出e-mail通知領獎?
thx
獎品未到,到左會出POST通知大家。:64:
回復 37# Dick.Po

tks Dick 編~
獎品到左,請check email!
Thanks!
多謝各位師兄承讓!:64:

多謝 DID  and toys daily:77: 及 Dick 大既安排!

有緣既話,今晚見!
多謝 TD 一眾工作人員, 今晚已領取獎品~   :71: