Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Diecast War Machine 2.0野外開箱

洗唔洗咁快手
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好像好粗糙:76: 響邊處取貨?
回復 1# catcat

條腰只有一節可動?
信和取貨……派特別版先
感覺好似瘦o左d, 就咁睇就睇唔出合金有咩特別. 期待師兄詳細報告~
底褲位新設計,隨便都爆到地:71:
超超超級期待愛國者:46:
野外爆地相好型呀!!! 等大大出靚相
Thanks for the roughly explain, the paint job of figure is good, wait for your High Quality Photo. Thanks!
Cat大大隻野重唔重手,合金成分多唔多,邊part係合金
wing1123 發表於 23-1-2014 02:18 PM

初步玩,除了頸,腰,手腳背甲,股位之外,基本上所有裝甲都係合金。
回復  catcat

條腰只有一節可動?
lfli 發表於 23-1-2014 02:39 PM

腰是三段式拉申關節,忘了影,可動比1.0好九條街,小弟粗暴地扭都無話1.0咁折腰收場。
Articulations appear to be greatly improved.

初步玩,除了頸,腰,手腳背甲,股位之外,基本上所有裝甲都係合金。
catcat 發表於 23-1-2014 04:13 PM

Thx cat大大,咁睇黎合金唔止50/50咁少
感謝樓上咁多位師兄支持呢個手機劣圖POST先。:64:

因為係用手機影,廣角下難免會有變型,實物雖然未夠肥厚(對比設定圖), 但外觀上仍然是美型靚仔的。
Articulations appear to be greatly improved.
squll 發表於 23-1-2014 04:17 PM

嘩,好正,因為未回家,未睇menu,原來腿/股/手/腳都玩拉申,正!
貓貓大師個心口開關在那睇咗好多圖都搵唔到!請指教!