Toysdaily 玩具日報

查看: 4794|回復: 17

[個人收藏] 黑幫王國 - 不得不入的好物!!! 新增 Let's ride

真的很棒,很有FU,很有戲...!
開始期待黑桃4 & 方塊2 & .........!!!!! YEAH BABY!!!{:2_304:}{:2_304:}{:2_304:}{:2_304:}

新增  Let's ride........!!!!!!!

帥啊~老皮!!!!!!{:2_265:}{:2_265:}{:2_265:}{:2_265:}{:2_265:}

其實呢個系列出得好正!總共是否出過三隻?黑桃2,黑桃3,黑桃J?如果唔係要嚴選,呢幾隻真係必入,啲衫同配件都好正!
其實呢個系列出得好正!總共是否出過三隻?黑桃2,黑桃3,黑桃J?如果唔係要嚴選,呢幾隻真係必入,&#21874 ...
dewback 發表於 21-1-2014 10:00 PM

暫時出左4隻, 3隻已出貨, 黑桃4已開訂
睇佢個勢, 黑幫系列有排出
呢一set真係好正,但之前錯過了又炒到貴晒,放棄了
重有diamond 2!  小弟有運入到頭三隻。唔知能不能集齊52 個!
重有diamond 2!  小弟有運入到頭三隻。唔知能不能集齊52 個!
BlacJac 發表於 21-1-2014 11:41 PM

黑桃J 好像已炒到很貴,而家先後追可能太貴了{:1_206:}
I missed the preorder on Spade J and chase it immediately for $800, but I heard it is now at $1400+.....crazy!
I missed the preorder on Spade J and chase it immediately for $800, but I heard it is now at $1400+. ...
BlacJac 發表於 22-1-2014 12:55 AM

$800 was still a great deal... The figures made by Damtoys are really great~
呢條line係正 細佬我都會收成套{:1_220:}
正係幾正, 但越來越貴, 款式又開始冇咁驚喜....
但最後點都會買o既...:26:
如果有能力和有空間,是值得玩的。—隻HT 價錢己經可以入兩三隻DAM.  我也非常期代未來出的亞洲人和女角造形!
BlacJac 發表於 21-1-2014 11:41 PM

係喎,仲出左隻階磚2,差點忘記了
另類風格, 不錯~~~~~~~~
回復 2# dewback

師兄,  因為要嚴選先要入這系列:77:
正希望能有女性角色~期待