Toysdaily 玩具日報

查看: 6745|回復: 21

[玩具報告] 提提有訂SS黑武士嘅版友

之前睇到有師兄出個個咁嘅POST
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-219783-1-2.html
心諗自己唔會咁黑仔嘅,
點知一打開盒,入面隻黑武士竟然同triton兄影個張相缺左個粒野一樣
咁黑仔還黑仔,點會咁巧合先?
原來係佢個膠吸塑太接近左臉個粒野,頂甩左,
真係好彩有睇triton兄個POST,即刻有心理準備下望下黑武士四周
真係比我搵返粒野(細得太可憐...)
即住搵AA膠痴返搞掂!
原諒我冇相,希望呢個分享可以幫到大家!
我收左貨未得閒check
謝謝提醒:71:
Thanks  :64:一定留意!留意!

萬分感謝C兄提供情報,今曰收到沒有細看,睇見C兄post後一check情況一樣,好在找到粒野痴番吾洗寄來寄去咁煩:71:
各位師兄:小弟也收了貨,沒有大太的問題,只是想問下大家VADER隻手點解咁瘦?好似低能咁?你們的是否也一樣?
多謝提醒!我隻都係甩左粒野,好在搵得返:shy:
頭像被屏蔽
我果都係咁,好彩搵得返,另外我果隻個腳腕好鬆,好難企得穩,請問其他ching都有呢個情況嗎?
原來呢隻咁易甩的............. 多謝ching教路
Toy Hunters display果隻都冇咗!
我本身無訂,但見SSF個邊真係十個有八個都係咁,大家真係check個時要留意下
我果都係咁,好彩搵得返,另外我果隻個腳腕好鬆,好難企得穩,請問其他ching都有呢個情況嗎?
shaeiken 發表於 21-1-2014 09:29 AM

yes, many of their body has loose leg problem...its normal:72:
我訂果隻 Darth Malgus仲灰,左腳腳面件甲成件冇左……但因為貪平在淘寶訂,所以冇得換
…………
我訂果隻 Darth Malgus仲灰,左腳腳面件甲成件冇左……但因為貪平在淘寶訂,所以冇得換
…………
dragonken 發表於 21-1-2014 07:56 PM

乜師兄咁搏上淘寶買呀:50:
有冇得要脅個店主幫你攪掂佢
唔係就負評佢?