Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Arcadia 1/60 完全変形 VF-0D (WF pic updated)

我想問呢個品牌佢出的全膠定有合金???
回復 31# ttboy-max

無記錯,係全膠. 仲要自己砌
回復  ttboy-max

無記錯,係全膠. 仲要自己砌
hon8815 發表於 21-1-2014 07:52 PM

吓......我錯過左 yamato 隻 Valkyrie VF-1S Hikaru with Super and Strike Parts......好想要返但無新的
乜都睇唔到:Q15151515151515
頭像被屏蔽
睇launch字側邊那幾條線  又唔似係vf 0喎
我想問呢個品牌佢出的全膠定有合金???
ttboy-max 發表於 21-1-2014 07:31 PM

應該係全膠,BUT唔肯定
WF pic updated.

only CAD pic currently
Finally !!! 👏👏👏
怎樣看都像是Y記的遺產!{:1_215:}
頭像被屏蔽
2015.  Hope that gives me enough time to save up.
等左 VF-0D 好耐
回復 37# lokhup

終於等到 VF-0D….

個人覺得全膠都有機會可以接受, 只要出得靚同唔易爛....

但要自己砌!? 重要2015!?!?

同想問師兄隻 VF-30 會幾時出? 30週年都好似剛剛過左....

或者re-issue VE-1, VT-1 同 TV-version SDF-1頂住先都好....

Thanks for any of your reply and 恭喜發財!!
隻VF-0D應該係一貫成品, 唔係kit~

如果真係全新模, 好有可能重出0S, 期待呀!! {:1_221:}

再re-issue埋隻VT-1, 咁就真係發囉~~