Toysdaily 玩具日報

查看: 4180|回復: 13

[新品消息] Play Arts 改 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Quiet

Skull Face:
頭像被屏蔽
點解可以咁少布{:1_197:}

應該係同sniper wolf有關既角色,如無意外都會入,MGS系列我夠膽講你出乜我入乜!
回復 3# Mr009

蜜桃雞一向都好肯比機會女角賣肉......
應該係同sniper wolf有關既角色,如無意外都會入,MGS系列我夠膽講你出乜我入乜!
kevchan1103 發表於 21-1-2014 10:40 AM

我都想佢出 SNIPER WOLF, PSYCHO MANTIS....呢D舊角....
請問呢隻幾時出?
對狙擊手同Metal Gear Solid好有興趣
thanks!
kevchan1103 發表於 21-1-2014 10:40 AM

[突破盲點] 你無入MGS2 RAIDEN {:1_214:}
我都想佢出 SNIPER WOLF, PSYCHO MANTIS....呢D舊角....
Viper 發表於 20-1-2014 07:09 PM

yes, love to see them....
[突破盲點] 你無入MGS2 RAIDEN
edmondphk 發表於 21-1-2014 03:14 PM

Hahaha...揭穿左...
不過never say never,個價如果再插下都會考慮~
由頭scroll落越落越有興趣

直至scroll到落膝頭就被淋了一盆冰水

個人都係唔鐘意MG高達式二重膝關節用於人,重要係女人,重要係好身材嘅女人度。。。
PAK又唔似會改善下
其實屈唔到180度唔緊要
因為股關節都唔似太可動
天, 受小弟一拜, 再拜, 三拜~~~~ 配服得五體投地~ {:1_232:}
希望實物不會太差:unhappy:
佢支sniper rifle反而好正~~~