Toysdaily 玩具日報

查看: 5422|回復: 33

[改造交流] reprint joker

多多指教{:1_203:}
OMG.........{:1_206:}
素顏小丑,正!:71:好清楚睇到希夫個樣
Ching 真的是重塗吗?似是照灯久了退色吧……
師兄不錯嘗試,joker正><
回復 4# IMXXI

睇黎呢位師兄對於repaint有&#21874;心得
有冇文可以分享下?
我想見識&#128547;&#128547;
回復  IMXXI

睇黎呢位師兄對於repaint有&#21874;心得
有冇文可以分享下?
我想見識&#128547; ...
lainam516 發表於 20-1-2014 02:50 AM

&#36825;位ching似乎看不懂我的是&#38382;&#39064;,不是答案丫……
要文分享自己打几&#20010;字百度一下就有啦……不要&#36825;么&#25042;惰吧……
很好的嘗試, 感覺蠻好, 可以近一點嗎?
回復 7# IMXXI

師兄,樓主都講左重塗仲要問人地係咪重塗,係咪多餘?
同埋我只係想睇下師兄既post,並不是懶惰^^
回復  IMXXI

師兄,樓主都講左重塗仲要問人地係咪重塗,係咪多餘?
同埋我只係想睇下師兄既post,並不 ...
lainam516 發表於 20-1-2014 11:26 AM

真的多&#35874;ching&#39064;&#28857;丫!!我眼睛不好看&#38169;&#26631;&#39064;丫!!原&#26469;是reprint 不是repaint 丫!!
即是复制品小丑丫……{:1_236:}
很好很好,哈 落妝了 JOKER!:71:
回復 10# IMXXI

maybe la...吾洗多謝我,我地多謝你就真
好似好多post都見師兄你既言論同批評,先可以提升我地既水平同技術
&#36825;位ching似乎看不懂我的是&#38382;&#39064;,不是答案丫……
要文分享自己打几&#20010;字百度一 ...
IMXXI 發表於 20-1-2014 10:44 AM

唔好意思,香港人唔會用百度,只會yahoo,google!:45:
回復  IMXXI

maybe la...吾洗多謝我,我地多謝你就真
好似好多post都見師兄你既言論同批評,先可以提升 ...
lainam516 發表於 20-1-2014 05:07 PM

愚子可教:71:
唔好意思,香港人唔會用百度,只會yahoo,google!
wolf_predator 發表於 20-1-2014 05:30 PM

呵呵……是&#21527;!!那么我介&#32461;你用吧,很好用得:57: