Toysdaily 玩具日報

樓主: kevchan1103

[個人收藏] Neca 1/4 Iron Man Mark VII 真正戰損 之 求人不如求己~~ (**加新圖**)

支持呀!!!!!{:1_219:}
c hing well done,,,,awesome work and repaint ;)
siusunbb 發表於 18-1-2014 12:58 PM
支持呀!!!!!
kc53 發表於 18-1-2014 11:33 PM

Thanks for your support!
真係要比個like您ching, 好有心機咁整返佢, 果份精神, 值得一讚 :71:
回復 18# good886
多謝支持,其實真係過唔到自己先硬著頭皮去整,整得番我都好surprise...:P
好靚呀,尾二個張相係我係呢個版見過最型嘅MK7
回復 20# ctcctf
多謝讚賞~ :)
其實因為本身個戰損body真係唔差,只要配番個頭,隻野就咁睇已經會好型~
堅正, 用 "LA 雞" ????????? {:1_231:}
Well done!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好欣賞師兄果份執著與堅持!!!
無錯,買過隻都唔係話好貴,但就已經唔係果回事!
尾二果張已經令我中毒.....!!!!!
請問個三廠頭係連figure一齊買?
可否pm我邊度買?
堅正, 用 "LA 雞" ?????????
darknight 發表於 21-1-2014 07:51 PM

無呀,隻野我除左整番隻手同整花d個面罩其他完全無搞過
面罩d花痕我係用筆乾掃...
Well done!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lhylouis 發表於 21-1-2014 09:56 PM
好欣賞師兄果份執著與堅持!!!
無錯,買過隻都唔係話好貴,但就已經唔係果回事!
尾二果張已經令我中毒... ...
irontuba 發表於 22-1-2014 09:45 AM

多謝支持~ :64:
勁~~~~~~~~~~~~讚呀~~~~~~~~~

回復 1# kevchan1103

又一學到嘢正post:71:
想請問師兄點拆走個Tony頭?
同埋個機械人頭大約幾錢?頭同頸可否分拆?
心思思想買返個轉戰損頭or俾人頭版拎住:77:
回復  kevchan1103

又一學到嘢正post
想請問師兄點拆走個Tony頭?
同埋個機械人頭大約幾錢 ...
don328 發表於 26-1-2014 12:03 AM

用風筒吹頸,  你會抆走個頭, 但頸肉可能抆唔走, 我就用 批 撓

都係暴力……………………
回復 29# mushroom

謝師兄解答:77:
睇嚟係要有完全放棄人頭版嘅決心{:1_214:}