Toysdaily 玩具日報

查看: 2551|回復: 13

[詢問] 新手岩岩玩 想問D野

呢隻係唔係有分1.0 同 2.0版?
如果有分 咁有咩分別
以家仲有冇得訂?
大約幾錢左右?
岩岩玩唔係太熟
謝謝大大幫忙
呢隻係新版 , 舊版而家買返都好貴

而家應該冇得訂 ,等大貨啦

之前訂價1530$
2.0新D,1.0舊D...........,所以2.0改良咗好D!
但其實你又冇訂,問咁Details做乜?寫Blog寫報告?
你貼果隻係剛出無耐既2.0版
無錯之前係出過1.0

兩隻有乜分別... 其實與其文字描述不如上網Search圖睇下
兩個版本由頭到腳都好大分別, 籠統唻講,
有人比較喜歡1.0既Predator, 主要係因為覺得舊版素體活動性更佳,
個人就喜歡2.0系列既Predator, 手工精細得多同埋大大改善左戴上面罩後變"大頭怪嬰"既問題
頭像被屏蔽
你貼果隻係剛出無耐既2.0版
無錯之前係出過1.0

兩隻有乜分別... 其實與其文字描述不如上網Search圖睇下 ...
JohnnyM 發表於 17-1-2014 11:37 AM

尋晚拎左,唔知點解件衫網位好似唔太貼身,略鬆。
岩岩心郁郁已收左訂單番黎…
佢係唔係會跟埋異形頭地台?
不過唔該哂上面咁多位既解答 十分感謝
回復 7# 阿特

冇錯,跟一個異型地臺,呢隻配件多,我拎左玩左好耐,好正!:love:
終於拎左 真係好正…
以家想追番全部2.0…
以家計埋佢係唔係只有3隻2.0?
成日想上網搵…又唔清楚邊隻打邊隻
終於拎左 真係好正…
以家想追番全部2.0…
以家計埋佢係唔係只有3隻2.0?
成日想上網搵…又唔清楚邊隻打邊 ...
阿特 發表於 20-1-2014 11:41 PM

2.0之前出過隻scar,跟住仲有隻elder未出,三兄弟就仲有隻chopper未有消息。  丫烏既scar一早跌破招股價,可入。。。
2.0之前出過隻scar,跟住仲有隻elder未出,三兄弟就仲有隻chopper未有消息。  丫烏既scar一早跌破 ...
poonad 發表於 21-1-2014 07:35 AM

仲有P2隻City Hunter出了2.0,另外PS隻元袓P仔都可以當2.0板,夾埋出了4隻2.0(元祖,City Hunter, Scar, Celtic)

有錯請指証
仲有P2隻City Hunter出了2.0,另外PS隻元袓P仔都可以當2.0板,夾埋出了4隻2.0(元祖,City Hunte ...
monchii 發表於 21-1-2014 09:37 AM

我想問元祖係指邊隻?
3兄弟又係邊隻?
我個人喜歡2.0 Scar&Celtic 因為比例好似好D! 件又多D
1.0 本人覺得 廋
我想問元祖係指邊隻?
3兄弟又係邊隻?
阿特 發表於 21-1-2014 01:58 PM

元祖即是第一集那隻P仔,predators都有出場(不是同一隻,不過同一類形)
3兄弟是在AVP中的3隻P字,建議你煲返5套predator就知道大慨!

有錯請指証