Toysdaily 玩具日報

樓主: booboobaibai

[分享討論] 一人一隻令你成日“囉囉攣”的1/6 Figure

就係天若有情既華 dee.............

Loki 1.0........吾止囉囉攣,直程後悔{:1_222:}
Ironman gentry set .............太貴當時唔捨得入

希望HT 出avenger 入面新嗰個換衫gentry
mark6 依家真係太貴! 次次想買既時候又收左手..收左手之後又心癢癢:35:
回復 19# tiikly

我隻War Machine 好寂寞,極度期望MK6出2.0,如果唔係既話,現在4-5牛呢個價錢我落唔到手。
Mark VII 戰損版,望來望去始終唔捨得入
HT 戰狼300,中毒太遲,幸而生日女朋友就無啦啦送左,即時解毒:67:
另外 Hellboy 2又係中曬毒,但暫未有血清:42:

回復  tiikly

我隻War Machine 好寂寞,極度期望MK6出2.0,如果唔係既話,現在4-5牛呢個價錢我落 ...
fishnchips 發表於 23-1-2014 11:04 AM

同感丫出2.0就好! 師兄:$
已經出左既就係DX06積克船長:)
夢想多年,近2個月前先入手
最想出既就係Assassin's Creed既任何主角{:1_221:}
HT 戰狼300,中毒太遲,幸而生日女朋友就無啦啦送左,即時解毒
另外 Hellboy 2又係中曬毒,但暫未有血清 ...
yabuki_joe 發表於 23-1-2014 11:49 PM

原來 HT 出過隻咁正O既 Figure

PI Ironman MK 7, before ask people to help me to buy but failed  as I missed the pre-order a year ago. as the time I was interested was 40fishes pre-order and dont know if they are trustful la. finally now have bought with reasonalbe price:36:
PI Ironman MK 7, before ask people to help me to buy but failed  as I missed the pre-order a year ag ...
bin 發表於 26-1-2014 02:20 PM

呢隻唔訂好過訂,我訂3牛1魚。。。唔訂見虎有2牛7魚5草全新現貨。。。吹賬
呢隻唔訂好過訂,我訂3牛1魚。。。唔訂見虎有2牛7魚5草全新現貨。。。吹賬
hawker 發表於 26-1-2014 02:33 PM

我見人哋1年前訂才27-28魚多. 你是上年幾月訂? 現貨大多30鱼, 你想27.5魚, 現在難D, 可能耍等無人耍才跌, 但好似成本加運费都好高價,如27鱼巳接近平手讓:57:
你想買多隻?
我見人哋1年前訂才27-28魚多. 你是上年幾月訂? 現貨大多30鱼, 你想27.5魚, 現在難 ...
bin 發表於 26-1-2014 02:50 PM

我上年9月訂,原來1年前可以咁平,真係5知
我上年9月訂,原來1年前可以咁平,真係5知
hawker 發表於 26-1-2014 03:43 PM

我都同你差不時間留意,那時一般40鱼订,見過有個三十鱼,但不知信不信得過。那時星國又再開订,但找不到人在那幫我订,便放棄了。你那時在外面店订?31鱼其實也不算貴!