Toysdaily 玩具日報

查看: 8757|回復: 22

[新品消息] ES 宇宙騎士入手現貨

今天精口口口入,$生玲玲。
3條魚又真係靚價喎!!!!!

今次有沒有着燈效果呢??
3條魚又真係靚價喎!!!!!

今次有沒有着燈效果呢??
CUHUNTER 發表於 16-1-2014 04:17 PM

3條魚已是官方建議訂價
Hi Big Big, QC ok ma
oh too many toys out....
有燈,未開盒,今晚番去睇睇先。{:1_208:}
呢個價都有得諗喎
會唔會插水?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
我個人認為, 2魚半至2魚8都有d機.

會唔會插水?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
davehammer 發表於 16-1-2014 10:37 PM
QC is bad. but considering its low price i accept.
呢隻同功夫貓黨一樣都係香港限定, 應該唔會多貨, 同埋 D-BOY 都有番咁上下人氣, 應該都唔會大插~ 我尋日都拎左, 不過未有時間開黎玩
呢隻同功夫貓黨一樣都係香港限定, 應該唔會多貨, 同埋 D-BOY 都有番咁上下人氣, 應該都唔會大插~ 我尋日都拎 ...
guy_spider 發表於 17-1-2014 11:00 AM

唔同, 功夫貓黨本身就係SD身型, 而且冇乜可取代產品.
BLADE出過FIGMA, ARMOR PLUS, 魂SPEC, 而且SD身型唔係個個LIKE.
唔同, 功夫貓黨本身就係SD身型, 而且冇乜可取代產品.
BLADE出過FIGMA, ARMOR PLUS, 魂SPEC, 而且SD ...
redfish 發表於 17-1-2014 11:04 AM

都係既, 不過 3 魚左右一隻隻合金又真係唔過份啵~ 起碼冇咁易玩爛 & 殘
不過,呢隻野合金含量超底,只有小腿位置。:38:

都係既, 不過 3 魚左右一隻隻合金又真係唔過份啵~ 起碼冇咁易玩爛 & 殘
guy_spider 發表於 17-1-2014 11:13 AM
頭像被屏蔽