Toysdaily 玩具日報

查看: 6786|回復: 15

[3A/ threezero] 3A Toys - Microman

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

咪玩la,元祖 Microman 就係咁,唔識就問人,知吾知個醜字點寫?
中文叫,微星小超人,係 金剛飛天鑽 , 陰陽電磁俠 , 變型金剛的前身,好有地位。
中文叫,微星小超人,係 金剛飛天鑽 , 陰陽電磁俠 , 變型金剛的前身,好有地位。
蒙眼佬 發表於 16-1-2014 21:05

70後男人嘅浪漫:71:
個老細真係夠吉士,定係出figure原來真係好易賺?
仲以為又係咩yellow, red添
個老細真係夠吉士,定係出figure原來真係好易賺?
bfish 發表於 16-1-2014 11:04 PM

平心而論我覺得唔同人追唔同野啦, 有人鍾意肥A風格既。
我自己睇左咁多年就覺得Takara 99年果堆最有型
其實 MEGO 嘅 Micronauts ( Microman ) 同 8'  Superhero 都係 Ashley 同好多外國老鬼嘅至愛,所以嚟緊嘅 3AGO 8' 系列同呢套 Microman 都係出嚟比啲老鬼童年回憶吧。
其實 MEGO 嘅 Micronauts ( Microman ) 同 8'  Superhero 都係 Ashley 同好多外國老鬼嘅至愛, ...
出前一丁 發表於 17-1-2014 10:38 AM

一丁兄真係見多識廣…唔介意真係可以交個朋友
回復 11# 漫遊

Ha, 呢啲只係初玩 3A 時自己去 search 嘅資料啫,初代 Microman 亦係本人至愛,所以亦有啲認識吧:38:
嘩3A啲創作真是勁!好一隻微星整到好似6吋TKYO+單鼻,3A真好嘢!:72:
唔好咁搞啦!我真係好鐘意微星小超人㗎,你搞到佢成個未水銅人咁,好難會鐘意得落
皇帝的新衣!{:1_214:}