Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 入坑一年! 我的2013!!!

border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
好正呀師兄!

建議你將Mark 4 - 6的配件放在workshop檯或地上,不要浪費,也令workshop 更雜亂,更「工作室」。
頭像被屏蔽
有兩隻m6!冇諗到可以咁放!幣!買少隻:die:
我都係入坑一年,好彩!算是尾班車,過多半年,鷹眼發力+1200,M4 +1500,M6 +1800。

依加有幾件IM真係上了太空,不忍後追。
回復 5# ilove12inch

動漫版灰色MK4,Y拍價上到7K野,眼都突埋.早一年多都係3K左右.不過而家有價無市.

機械臂SET又係貴到癲
見到師兄D IRON MAN就眼都發光:D
我都係2013年先玩HOTTOYS IRON MAN 入左MARK7同TONY 後追返隻MARK5 好想搵MARK6 但搵唔到{:1_237:}
那好多後追都幾貴喎:58:

我年頭追MARK 1,2,3 ,5唔洗 1500 , mark 4 2400,mark 6 2900 , MARK 7 去排隊

見到師兄D IRON MAN就眼都發光
我都係2013年先玩HOTTOYS IRON MAN 入左MARK7同TONY 後追返隻MARK5 好想搵 ...
tiikly 發表於 16-1-2014 11:20 PM
我年頭追MARK 1,2,3 ,5唔洗 1500 , mark 4 2400,mark 6 2900 , MARK 7 去排隊
lst763 發表於 17-1-2014 12:27 AM

師兄你追得岩岩好D時間 我反而係年尾果幾個月先追已經太遲 D價已經.......
不過太鍾意忍唔到手 價錢好貴都照買左 MARK7 2800 MARK5 2200....:!