Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SS Darth Vader & Darth Malgus 速拍

MALGUS我喷返黑胸甲两条黑边, 顺眼D,肩甲可不搞

另請問黑武士系大貨到 ...
mr.elljay 發表於 14-1-2014 03:39 PM

胸甲兩條噴黑後好看許多.:71:

SS跟HT一樣,EX版會最先發貨,之後才會發普通版.
如果是跟經銷商買普版的,那可能還要等一陣子了.
多謝解答, MALGUS限定版個後生頭似好多, 普通版個頭太老了。
而且SS最衰系個BODY,真系萬年不改,膝頭關節永遠難扭+腳軟,腳踝關節基本系廢,呢兩只禁高大,想換BODY都難~
多謝解答, MALGUS限定版個後生頭似好多, 普通版個頭太老了。
而且SS最衰系個BODY,真系萬年不改,膝頭關 ...
mr.elljay 發表於 14-1-2014 04:11 PM

vader 素體有改。是全新的。膝蓋關節很穩,不會一格一格的。
可惜腳踝還是跟之前素體的一樣沒有變。
Maglus的light saber 會發光嗎?
回復 17# mr.elljay

e大, vader唔使大動作 腳關鍵差點都接受到喇哈哈~~

回復 19# 宮澤熹一

light saber 應該得ep1 obi wan exclusive 手臂part先會發光
我隻Darth Vader仲未發貨
因為心急關係已經send左email去問幾時出貨 (雖然明知冇人會覆)
謝師兄速拍:71:
期待sideshow 到貨:78:
回復 22# KBatigo

Ching, 應該會覆架喎, SIDESHOW SERVICES 好好, 但你預左係覆你已經開始SHIPPING, 要按先後次序咁
買SIDESHOW好開心:)
回復  KBatigo

Ching, 應該會覆架喎, SIDESHOW SERVICES 好好, 但你預左係覆你已經開始SHIPPING, ...
theredsneverdie 發表於 16-1-2014 05:57 PM

SS 今日真係有覆我, 話未ship出黎係因為返批大貨俾海關扣左黎檢查......
話應該係3-5個工作天內會寄出
果然係好服務:71:
回復 25# KBatigo

今日收到fedex出貨了,21號到
回復  KBatigo

今日收到fedex出貨了,21號到
willywonka 發表於 16-1-2014 11:52 PM

我同師兄一樣.....

另, 原來扣左關..唔怪得拖咁耐先寄....
我盒話20號到!!!
中午12:30收到了...比預定時間提早左一日~

我也來快拍一幅~ 大致上OK收貨~~:43:
中午12:30收到了...比預定時間提早左一日~

我也來快拍一幅~ 大致上OK收貨~~
MAX 發表於 20-1-2014 02:19 PM

今朝11:00也收到速遞電話到貨了, 而家無哂心機做野, 剩係掛住放工飛返屋企開箱{:1_201:}