Toysdaily 玩具日報

查看: 10214|回復: 8

[分享討論] 武論尊談北斗之拳

http://v.youku.com/v_show/id_XNjYwNTY5Njc2.html

*請於chrome +unlockyouku收看*

鑑於北斗三十周年, 兼發行新版本漫畫及新章再開, 故此上電視受訪~~!!!!!
當中有提到很多創作秘話/與原哲夫老師的關係等等...
真係睇北斗大!依啲先係男人嘅漫畫男人嘅浪漫!{:1_226:}
我對生命無悔!:!
係咪出

新版本的超完全版?
係咪出

新版本的超完全版?
mushroom 發表於 13-1-2014 10:49 PM

究極版都出左一段時間, 而家係睇新連載
http://www.hokuto-no-ken.jp/kyukyokuban/
究極版都出左一段時間, 而家係睇新連載
香港人 發表於 13-1-2014 11:02 PM

究極版係咪玉皇朝出那本?
究極版係咪玉皇朝出那本?
mushroom 發表於 14-1-2014 12:46 AM
no, 果本係正常的完全版...日版好幾年前出的了...
同究極版有乜分別真係要睇過至知.......
北斗真係熱血得黎又有一份男人既悲哀
no, 果本係正常的完全版...日版好幾年前出的了...
同究極版有乜分別真係要睇過至知.......
香港人 發表於 14-1-2014 03:42 AM

最少補返完全版的缺頁
回復 5# mushroom

我之前聽過話有新加既成分,係講雷奧死後至北斗軍期間,拳四郎同黑王既去向,會講點解黑王隻右眼會包住。封面係新畫的,所以最初HK版出完全版時我都問個天點解要咁對我地……