Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

[玩具攝影] [自組多樂趣] 【秀髮 ● 汗水 ● 胴體 】大量玉照

👍👍👍如果有男伴一起工作就正啦
I have to confess that there is a moment  I thought he is Thor
Very creative pic and pose ...
chankb 發表於 13-1-2014 01:30

有幾gay呀? 咪見日男肌就入我同志數喎!
回復 32# icyhugs

個人感覺啫, 有幾gay就唔識形容, 其實原理同某類人睇到靚女着deep V覺得性感既感覺都一樣, 個人有感覺亦唔可以話入曬全球既咸濕佬數喎!

樓主幅圖可能已經激發左我潛在的另一面, 唔排除可能大家都係同路人, 係就無話邊個入邊個喎。身為男同志相信你也欣賞樓主的肌肉男圖吧, 至少我很欣賞當中實的的的肌肉感。
:71: 真係好正, 見到頂帽笑到我標眼水. 另外 整體好正. 謝大大分享. :46:
祝君好運 好正

您的JJ長度不符合要求。
哈哈,正爆!搞到我都想自組一只了。不過,D頭髮點整嘎?自己植髮?
好好笑,多謝分享
依d先叫   "真男人" !!!
唔係好似依家果d Korea 男星...... 成個女人噤款
回復  icyhugs

個人感覺啫, 有幾gay就唔識形容, 其實原理同某類人睇到靚女着deep V覺得性感 ...
chankb 發表於 14-1-2014 09:22 PM

其實我計劃緊, 影埋"科文隊長", 兩個筋肉男, 一起揮灑出熱汗的友情圖片....:$

有圖有真相.....

回復 39# MAX

期待{:1_201:}

試圖已經充滿着兩位工友的兄弟情!  科文着皮褲開工唔怕熱嗎?
回復  MAX

期待

試圖已經充滿着兩位工友的兄弟情!  科文着皮褲開工唔怕熱嗎?
chankb 發表於 15-1-2014 04:59 PM

謝謝~
皮褲先可以谷到d汗水出黎....自己諗到都驚....:ice:

題外話...請問師兄收到SS的Darth Vader已發貨email未呢....?
我今日仲係"Item(s) Shipping Soon"...:26:
記得上次Padawan Obi wan由扣數到收貨...前後只係3,4日...

回復 41# MAX

SS Darth Vader 同 Commander Wolffe 星期一已經经 Fedex 收到貨 (註:我晨早定的) :64:
SS Darth Vader Email 好似年底前已收到....可能DV多人訂, 要分批出貨...