Toysdaily 玩具日報

查看: 4520|回復: 10

[個人收藏] 今日玩s.h.f zx發現中獎

平時玩開s.h.f中少少sad經常有,今次竟然中右右腳掌,真係估吾到{:1_224:}
吾知有冇師兄試過咁呢{:1_215:}不過好彩影響吾大,睇開D,一樣玩得開心{:1_220:}

下次嚟個昭和大集合,多謝觀看:77:
Take a picture and then send email to Bandai HK. Complain and ask for a new one or a replacement part. They will definitely Shane for u.
我試過從日本訂了一隻Ultra-act的{:1_198:}Zoffy,開盒發現兩隻小腿都是左腳,心痛到呢!
Take a picture and then send email to Bandai HK. Complain and ask for a new one or a replacement par ...
fktuen 發表於 12-1-2014 11:04 PM

我都遇過呢d問題,不過細舖買野通常無單,無單行貨bandai受唔受理?
頭像被屏蔽
悲劇...我12吋都中過, 仲要包膠盒, check都check唔到...
攞返去鋪頭換,佢唔肯換先再去bandai到換
我都遇過呢d問題,不過細舖買野通常無單,無單行貨bandai受唔受理?
野比大雄 發表於 13-1-2014 11:45 AM

這個是出廠已有的問題,所以bandai一定要受理呀
我都要返去睇下我嗰隻有冇事先!
從來冇留意哩個問題……
又真係唔係好覺眼wor… 睇開D啦..... :80:

我都未check, 不過我仲驚, 因為我好多盒shf都仲未拆, 因為未有位擺!:time: