Toysdaily 玩具日報

查看: 9611|回復: 15

[個人收藏] 大家好,我是新手,分享自組鄭伊健陳浩南的烈火戰車!

我係洪興社銅鑼灣揸FIT人陳浩南

陳浩南吹雞劈友啦

陳浩南大戰大傻哥

Sky的戰火戰車

wing1123 發表於 12-1-2014 21:51

C-hing, 請問頭雕邊度入手? Thanks~
師兄,你最後三張相好似係人地果間淘寶店display果三張黎ga wor。
可唔可以show下你手上實物ge相?因為我之前都有諗過入呢一隻,但怕QC唔得。
支持自組

:71:
wing1123 發表於 12-1-2014 09:51 PM

雖然D圖係淘寶網的,不過我幾有興趣,香港有得買就更好,人仔太貴啦。
嘩~~!!
植髮個隻好鬼似~~!!:handshake:堅想要~!
yes, 植髮version looks great.
植髮先係陳浩南,膠髮似係複enterbay改髮型
師兄,你最後三張相好似係人地果間淘寶店display果三張黎ga wor。
可唔可以show下你手上實物ge相?因為我之 ...
venson8789 發表於 12-1-2014 10:37 PM

Sorry師兄,我留咗標明喺淘寶…:64:引起誤會非常抱歉
Very interesting, want to make one as well.
Can you show more information, such as what body you use.
What will be the overall cost?
Thx.

回復 13# iceman22289

你試下去皆旺二樓,我都係係到執藥,body用$120以下個d或hot toys body都得。
把刀我以前係油麻地現時點買,不過間鋪執咗。部電單車我係d賣玩具車地方買。
要整陳浩南做型好易,頭唔難搵,個頭其實都過得去算似樣。但搵真髮個鄭伊健頭雕就難d,我都想買,但香港冇,只有去淘寶網買,不過人民幣升得太勁,我投降唔買啦。
I see, then let me go and have a look.
The Taobao head, I found it and cost RMB400, its fine for me but not sure can it 100% use in the HT body, if need to modify a lot, that will be a problem for me.

回復 14# 木村拓哉