Toysdaily 玩具日報

[詢問] Enterbay換件一問

請問師兄Enterbay換件係咪好似hottoys咁每一part都可以換1次?
定係only換1次,第2次就要收錢呀?
THANKS
只可換一次,除非你換的是磁石手,第一次換完之後發現手與籃球的磁極不能相吸。
買咗隻rose,因為我好簡單咁check咗d件就走咗去換,只係換咗個mvp獎同個籃球,
但認真咁玩時再發覺對波襪同條波褲都有穿窿,咁仲有冇得免費換比我?thanks!!
ps:第1次買eb嘢:69:
買咗隻rose,因為我好簡單咁check咗d件就走咗去換,只係換咗個mvp獎同個籃球,
但認 ...
webbe 發表於 12-1-2014 01:56 AM

玩 EB 要每件睇清睇楚先去換,如果換過應該好難再換,不過俾我都會再試,無理由千幾蚊買隻爛野
玩 EB 要每件睇清睇楚先去換,如果換過應該好難再換,不過俾我都會再試,無理由千幾蚊買隻爛野
dewback 發表於 12-1-2014 02:11 AM

我想問清楚先,因為佢地d sales態度好差,唔知去唔去換好。
仲有嘅就係個body比條黑色打底褲染咗色,唉......
我想問清楚先,因為佢地d sales態度好差,唔知去唔去換好。
仲有嘅就係個body比條黑色打底褲染 ...
webbe 發表於 12-1-2014 02:50 AM

染色就隻隻都有,JORDAN,JAMES 都有同樣情況,如果唔除打底都睇唔到,就算換左,擺多排,都會在有返染色,除非唔著打底
染色就隻隻都有,JORDAN,JAMES 都有同樣情況,如果唔除打底都睇唔到,就算換左,擺多排,都會在有返 ...
dewback 發表於 12-1-2014 12:39 PM

唔該哂師兄{:1_208:}