Toysdaily 玩具日報

樓主: robotlovers430

[個人收藏] 幪面超人頭像 Part 1 – And so Forth大晒冷

日員回落,訂價高,但售價靚。
hondaho 發表於 13-1-2014 10:23 AM

樓主應該講緊以前D SP,同 E加日元無關?
定樓主響日本搵番黎:(
只能嘆氣一句..大大..你太強...
回復 4# bryanchto

普通版正常都齊, 喺欠啲限定和特別版, 好像: 黑眼終極古加, 暗黑kabuto, 電王四粒星, 555三隻怪人, 劍 Joker 怪人, W Part 3 2隻限定,  紫眼 OOO 和2個博士恐龍頭, 好似喺欠咁多.
回復 14# 神打魔帝

我上網 bid,  就算已開也不介意,  因為最終我都開. 大約一百頭一隻, 以前覺得貴, 不過現在啲嘢愈來愈貴, 所以現在覺得一百頭變得可以接受了,  上網 Bid 睇下好5好彩, 有冇人同你爭, 好彩就買到, 5好彩咪等下次.
未有嗰啲我都喺隨緣, 因為個架就來冇位, 再加上出得八八九九, 以後可能愈來愈多魂限定.
回復  bryanchto

普通版正常都齊, 喺欠啲限定和特別版, 好像: 黑眼終極古加, 暗黑kabuto,  ...
robotlovers430 發表於 13-1-2014 11:42 PM

ching 頭果2隻早2年睇已經過左 6隻金牛,我諗你唔會真係諗住入呱....
另外之前燈箱限定隻「真」你都入左拿?
佩服! 佩服! 精彩收藏,放置清楚。

好强!好誇張!冇財力冇毅力唔使諗{:1_197:}{:1_205:}

Cool~~~~~ Wish you quick quick collect them all.
歎為觀止~祝師兄早日如願集齊!
同道中人啊!{:3_144:}我情况同你差不多啊!不过暂时未有机会展示出来!
great collection! :71:
回復 21# 神打魔帝

頭兩隻天價神物當然5捨得買,不過又未想買A貨所謂超靘版, 所以暫時空住先.  限定真都只買了A貨頂擋, 隻映畫篇真一出又喺超貴所以都冇買.  

至於隻終極黑眼古加就想佢再版隻終極紅眼, 如果可以有得平就買隻自己油黑隻眼扮. 這隻自改都不是太難.
新鮮熱辣幪面超人1 and 2號 The Next 戰損版, 今次居然第一次魂限跟兩個紅燈座, 不過燈座上面就冇印名.  跟兩條不同深淺的紅色絲巾.  盒內冇左紙盒或紙座固定燈座所以浪黎浪去.  

新鮮熱辣幪面超人1 and 2號 The Next 戰損版, 今次居然第一次魂限跟兩個紅燈座, 不過燈座上面就冇印名.  跟 ...
robotlovers430 發表於 23-1-2014 12:22 AM

限定有燈座跟真係第一次....(橫掂都係...有on/off 掣會更好)
佢近 e 年幾限定頭像盒既質地同packing 都超差,以前白盒+吸索咪幾好
我果set 仲未到手,睇 ching 相好似好唔錯咁wo