Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請教日本收費網站問題

想做某幾個日本網站會員,佢地要填日本地址,
收費/認証要信用卡(外國卡唔接受),

請教各位,我可以點做???
你係單做會員定有無其野? 即買野或BID野
如果單係做會員,睇下有無朋友有AE(美國運通),日網好似接受AE(起碼我果個係)
如果係要買野,可以搵轉運公司/代BID,等佢地搞
你係單做會員定有無其野? 即買野或BID野
如果單係做會員,睇下有無朋友有AE(美國運通),日網好似接受AE(起 ...
chlycab 發表於 9-1-2014 11:20 AM

多謝解答~~

1. AE卡無望(冇個係有錢人.........)

2. 我買既野只係做完會員,跟住下戴(冇實物),即係轉運公司/代BID都幫我唔到.......
結論係.............{:2_320:}
多謝解答~~

1. AE卡無望(冇個係有錢人.........)

2. 我買既野只係做完會員,跟住下戴(冇實物),即係 ...
莫探員 發表於 10-1-2014 12:26 AM

上網睇過AE個最低門檻係10萬年薪
不過年費都成"兩魚",試下得唔得
我用的都是家人,所以不清楚佢地審批嚴格與否