Toysdaily 玩具日報

[其他] [老餅時光]難忘的小玩意

LRBunny 發表於 8-1-2014 02:26 PM

太感動鳥~~~~
真係...........一份回憶.
昨日見到鴻興對面某間玩具鋪仲有得買要十皮一少包,有興趣去look look, 放係收銀位
講開懷舊野, 仲有扭蛋動物 :)

膠車仔~~~

單色 ROBOT

見到都感動!
頭像被屏蔽
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 46&fromuid=6225

{:1_236:}原來我嘅邪惡本性細個已經顯露出嚟{:1_236:}
回復 19# LRBunny

E隻舊嘢我都有玩過,,,當時已經心諗........點解隻龝會大過隻豬????哈哈

仲要五毛錢一扭就有四五隻架:D
見返動物仔,真係令人懷念,CHING 把所有東西都保存得好好,
借問聲有無網站介紹多些這類土產舊玩具???
CHING可以整返個專頁,POST多些這類玩具:36:
回復  LRBunny

E隻舊嘢我都有玩過,,,當時已經心諗........點解隻龝會大過隻豬????哈哈

...
新手mm 發表於 10-1-2014 02:38 AM

我試過最勁一扭出9 隻{:1_208:}, 亦都試過只出一隻......{:1_200:}
見返動物仔,真係令人懷念,CHING 把所有東西都保存得好好,
借問聲有無網站介紹多些這類土產舊玩具???
CHING可以整返個專頁,POST多些這類玩具
siuchubi 發表於 10-1-2014 06:13 AM

我都想知有冇呢D網..........

專頁有想過, 因為仲有唔少舊野, 以前細個玩的九成都仲保存得到,,
但時間係最大問題......:63:
我都想知有冇呢D網..........

專頁有想過, 因為仲有唔少舊野, 以前細個玩的九成都仲保存得到,,
但 ...
LRBunny 發表於 10-1-2014 11:18 AM

Support post 多D好野俾我地開下眼界~!!:)
童年! 真係令人懷念! :51:
手機圖 :

唔知算唔算老餅玩意
我記得龍珠都有出過咁樣嘅合金扭蛋