Toysdaily 玩具日報

查看: 9566|回復: 17

[詢問] 台北買玩具

本人月底到台北旅行順道買d玩具,請問各c兄知道店的地址嗎?我主要買舊戰隊,舊合金,勇者等機械人
我去過,香港平過台灣好多,此post已完。
我去過,香港平過台灣好多,此post已完。
老孫 發表於 7-1-2014 04:16 PM

但台北有貨香港沒有 就算貴好多都可以去睇下
頭像被屏蔽
可以去睇,但都係返香港買啦。
我上星期剛從台北回來.................
都是在香港買好了.............................
新玩具當然香港好,但一d台版合金如大帝百獸,仲有恐龍戰隊前的gx香港都不常有,想睇下有冇運
可去萬年商場,但你要預左會無收獲
還是香港好:35:{:1_208:}
上個月去過台北報少少價啦...
日版EX天秤(無晒台版了)  台仔  "$%))"
日版GX31V   台仔  "@^)))"
你話點會去買吖...
新玩具當然香港好,但一d台版合金如大帝百獸,仲有恐龍戰隊前的gx香港都不常有,想睇下有冇運
sony6431 發表於 8-1-2014 02:49 PM

唔好咁大期望...
好野一早俾人買曬
可去萬年商場,但你要預左會無收獲
samsam0801 發表於 8-1-2014 02:58 PM

昨晚先行完萬年....真係得個睇字....有時間大家可以去台北地下街.....當去睇下野..如LIKE 女女FIGURE的話...有機係D格仔店度搵到好野啦!
唔好咁大期望...
好野一早俾人買曬
joasun 發表於 8-1-2014 10:14 PM

連戰王丸都賣緊2XXX NTD...你話幾恐怖..玩具暫時都係香港抵呀
連戰王丸都賣緊2XXX NTD...你話幾恐怖..玩具暫時都係香港抵呀
iamfinethankuuu 發表於 9-1-2014 12:16 PM

多謝c兄,我主打都是舊戰隊dx同台版合金
見甘多遊客去MK掃玩具,就知hk買玩具抵,由其好多跳樓價玩具,係hk先有得跳
iamfinethankuuu 發表於 9-1-2014 12:16 PM