Toysdaily 玩具日報

查看: 5612|回復: 28

[個人收藏] 遲來的,完夢的DX13

小弟原本已經有DX10,一聽話出DX13
個心即時好興奮,但最後諗左好耐無訂
然後不斷同自己講最鐘意帶黑超,完整既T800
又同自己講玩少一隻唔會死
到最後DX13出貨, 已經流晒口水
心諗都係算啦,鬼叫自己無訂
點知上星期有師兄話TOYHUNTER有現貨
我心諗唔係下話,呢隻咁正竟然有現貨
咩都唔諗,今日出去買左
無計呢隻一定要入,了左自己既心結
畢竟我都係睇TERMINATOR長大既
靚相就無啦,只有兩張普通相
POST出黎主要都係抒發下自己既感受

係啊,我聽到呢個消息都覺得麒麟怪,咁靚的一隻居然有現貨。估計係炒家見到炒唔起所以放棄吧。

Anyway,恭喜師兄獲得心頭好,呢種感覺係難以筆墨形容的。
回復 2# venson8789

因為呢隻實在太經典,我真係忍唔到手
我本身都係有DX10而無訂13, 結果有現貨都最終忍唔到手。而家DX10個頭已收起。
Hottoys 可以多有現貨對玩家其實是好事。
回復 4# mugfei
我都收起dx10個頭放咗輕損頭落去dx10!:love:還在淘寶買咗黑超俾三個頭用呀!未來戰士有黑超先係王道呀!
樓主,你係幾時入手架?
現貨多唔多?同埋咩價位?
我都係有DX10. 所以忍手無訂:79:
但太多太多毒相攪到我心郁郁
thx
呢隻完全係玩家之福
炒家之墓:71:
樓主,你係幾時入手架?
現貨多唔多?同埋咩價位?
我都係有DX10. 所以忍手無訂
但太多太多毒相攪到 ...
fishmomo321 發表於 7-1-2014 08:14 AM

昨天去仲有現貨賣, $!(*).
戰損咁經典,點可以唔擁有:74:
回復 6# fishmomo321

我琴日七點去兆萬TOYHUNTER入手既
見佢側邊都放左1,2箱T800
拎比我時都係全新未開過盒既
入手價係原價1牛9魚8草
而只有普通版,無VIP版的
呢隻係我咁多FIGURE中,暫時最貴的
但咁經典,隻野本身QC又唔差
貴D都係值得既
重點係隻野唔係街外鋪入手
係HOTTOYS現貨,
年頭就入到正野,爽{:1_208:}
有機會入手,真係好消息。
上當年小弟買 舊 MMS T2 T800 ,個心已經非常激動了, 終於都有隻勁似洲長 T800, 同一時間地又想幾時再出埋 爛面斷手爛腳 版本 ?!??!
所以依隻 DX13, 真係等了多年, 依家終於完成心願 !!!
不過, 都仲想出埋 無衫著 世界先生 版本 既  T1 T800  (降落地球果個 post 先最最最 經典 !!!)
近來人偶開始炒唔起,係HT真產量型生產,定市場開始飽?希望此風蔓延去泥緊的IM3鋼鐵人!

後追,原價,HT檯比錢,仲要咁高質素,好難唔激動!
回復 14# ilove12inch

其實我原本諗住呢隻咁正,一出貨就會炒上天價
打定輸數唔使入,點知突然殺出一堆現貨,爽YY{:1_197:}