Toysdaily 玩具日報

查看: 3189|回復: 15

[個人收藏] 遲來的 2013 Review 希望同大家分享下

小弟雖然咁大個人,但係揾蚊少,好少入手,睇同留意就多
希望大家唔好介意,比較少同平野多,影相又冇咩位同冇技術,純粹分享幾張做記錄

呢set 好得意,縷咗六次,得一次重覆,冇再追,因為太容易再double ,我見齊色就算,其實差一個白色踢腳款

例牌show 一 show 我女神, 呵呵呵

謝謝分享!
最緊要玩得開心!
好玩具未必貴
貴玩具未必好

合意就得
謝謝分享^^.....
頭像被屏蔽
回復 4# 超港人

揾機比女神出下場姐:love:, 有啲藍光黎架,好貴{:1_225:}
豪快王的心口倒轉了 :P

Any, support!! Happy toy playing {:1_197:}
都唔錯吖.............收藏豐富~:78:
非常好嘅收藏!
讚,很棒的分享~:shiny:
師兄,玩具自已玩得happy就得啦。冇話貴訂平。多謝分享。
平有平玩,貴有貴玩,最緊要好玩 ~ !!
師兄,柔王丸小弟我都唔捨得買 . . . :56:
10年前我都buy安室,不過自從見過佢素顏之後就 . . .聽翻已死嘅香港惡壇了 . . .
平有平玩,貴有貴玩,最緊要好玩 ~ !!
師兄,柔王丸小弟我都唔捨得買 . . .
10年前我都buy安室,不過 ...
Kuuga_iwsp 發表於 8-1-2014 01:48 AM

真係超肉赤,呢個真係最貴,不過童年回憶
我上年同幾個月前都見佢素顏,仲要見咗好耐tim,幾靚呀,當然同化妝差好遠,但係自然啲好,好過啲韓國 A眼 B 鼻 C唇 D 胸吖
回復 10# AYXXX

真係謝謝各位觀看:64::64::64::64:
Thx sharing.  Honestly, ZX made me feel disappointed............... :cool:
回復 14# Douglas.M.Saint

ok la....ZX is my favourite .. but i cannot afford 12", and I already have some SHF, i need to have same style and size with other riders