Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 黑色三連敗

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse 櫻大戰 大神機

支持敗兄正post, 都係果句, 如果有埋人仔就prefect喇..........{:1_220:}
樓上兩位是否不知道 魂限  是售賣什麼?  魂限商店 和 Mega Trea Shop 是兩個不同的網站。
大姐姐 發表於 7-1-2014 02:30 PM

係我誤會 :64:
唯一的問題,就是沒有人仔送,如果有的話,一定會全入手
dragonken 發表於 5-1-2014 08:45 PM

其實出得個機倉....真係唔明點解唔+個人仔.....:42:

多謝師兄分享好物!    駕駛倉非常details卻沒有人仔附送, 真的令人失望
mythsgod 發表於 5-1-2014 08:58 PM

謝mythsgod兄....的確是好物....:shy: 如果好似裝甲騎兵咁就正~~~~:no:

帥到不行阿,大神專用機真的做得不錯呢。
hi600gg 發表於 5-1-2014 10:33 PM

真的很型~~~成個白馬皇子咁~~~:shy: 如果我係櫻~~~食硬大神~~~:p

靚! 不過無人仔.
Gundam6j 發表於 6-1-2014 01:50 PM

另我諗起魔神隻戰王號~~~~:unhappy:

如果有figure送,必入!
gazza1211 發表於 6-1-2014 02:03 PM

基友~~~~入住等佢出啦~~~~:75:

cool, finally someone review it.
Macross長谷有洋 發表於 6-1-2014 03:13 PM

Macross兄~~~謝支持{:1_208:} 其實之前都有位師吧出過~~~我訂左個間好遅先俾貨~~~{:1_207:}

只入了櫻機都覺得正
等時機一到就入大神機
超港人 發表於 6-1-2014 04:41 PM

我覺得上色好正~~~~拍得住同廠的Hi-Spec系列~~~~:71:

如果有公仔送,必入!
內籠幾靚,真皮梳化,电视都有3部!
18000 發表於 6-1-2014 04:48 PM

如果有人仔送~~~呢條LINE一定有得發圍~~~~:$

人仔一定係出魂限 , 大家留定錢啦 XDD
chal 發表於 6-1-2014 05:04 PM

Chal兄~~~唔好俾Megahouse知您咁講~~~唔係一定破產~~~雖然我決定只入2機~~~:69:
Megahouse的出品,  關 Bandai 魂限咩事?
大姐姐 發表於 6-1-2014 07:28 PM

大姐姐~~~我估Chal兄講笑咋~~~~:)

Bandai owns MegaHouse...
mo.sun.sun 發表於 7-1-2014 10:26 AM

雖然係事實........:(

好多人仲未知兩者關係
不過難怪,pop質素好高,同figart zero比差咁遠都好難相信係兩者同笨大有關
frankieccc 發表於 7-1-2014 01:46 PM

雖然知2者關係~~~~但大姐姐不是這意思~~~~:)

兩機可以擺出合體超必殺技--------------櫻花放神 & 櫻花亂舞!!!

破邪剑征·樱花放神
G-man 發表於 7-1-2014 01:56 PM

我搵左好耐都冇圖見到佢地招合体技~~~~:help:

樓上兩位是否不知道 魂限  是售賣什麼?  魂限商店 和 Mega Trea Shop 是兩個不同的網站。
大姐姐 發表於 7-1-2014 02:30 PM

可能唔係太多師兄幫襯過Mega Trea Shop~~~我都係2次~~~~:(

支持敗兄正post, 都係果句, 如果有埋人仔就prefect喇..........
ray文 發表於 7-1-2014 06:04 PM

謝雷文兄支持~~~~{:1_220:} 如果有人仔~~~起碼唔會變死貨~~~~:die:
我搵左好耐都冇圖見到佢地招合体技~~~~
黑色三連敗 發表於 7-1-2014 09:17 PM

[櫻花大戰]第一輯第一集尾,大神
必殺技[天地一矢與攖的必殺技[櫻花亂舞]同時合体使出,變成超合体
必殺技消滅妖邪...................而並非用[靈子甲冑]機械人使出!!!sorry~~~引起你誤會了!!!:shy::shy::shy:

路過,GAME入面合體技係無機的:shy::shy:

大神:「瞳に映る輝く星は」(眼眸中反映出的明星)
櫻:「みんなの明日を導く光」(是引領大家到明日的光輝)
合:「今、その光を大いなる力に変えて──」(現在,那光輝變成強大的力量 ── )
合:「破邪剣征 桜花乱舞」(破邪劍征 櫻花亂舞)

00:00-00:13
http://www.youtube.com/watch?v=PnX0vTJLmj0

[櫻花大戰]第一輯第一集尾,大神
必殺技[天地一矢與攖的必殺技[櫻花亂舞]同時合体使出,變成超合体
必殺 ...
G-man 發表於 8-1-2014 02:51 AM

原來冇用靈子甲胄~~~{:1_197:} 咁都打得嬴~~~~{:1_215:}

路過,GAME入面合體技係無機的

大神:「瞳に映る輝く星は」(眼眸中反 ...
bananaman 發表於 8-1-2014 09:48 PM

佢地明明有部機~~~但係用人出招~~~~{:1_237:}
好正, 隻白色好吸引~
最衰冇人仔送:handshake:
好圖!有少少中毒∼∼ :D:D:D
原來冇用靈子甲胄~~~ 咁都打得嬴~~~~

佢地明明有部機~~~但係用人出招~~~~{:1 ...
黑色三連敗 發表於 9-1-2014 08:42 PM
因為係第一集,軍方仲未開發[靈子甲胄]'[弹丸列車--轟雷號]'[武装飛行船--翔鯨丸]'[超弩级空中戰艦--三笠号]等高科技武品,最主要係介紹攖出場 和 show off 佢有幾咁利害的實力&絕招........................明白晒啦!!!{:1_238:}

武装飛行船--翔鯨丸

超弩级空中戰艦--三笠号

弹丸列車--轟雷號
呀公幾時出d 認真影 ar :78:

好相多謝分享
不過自己比較鐘意巴里華擊團多一點
尤其藍色個部同佢個駕駛員
希望會出
好正, 隻白色好吸引~
最衰冇人仔送
36韜 發表於 9-1-2014 09:33 PM

大神機另我聯想到白馬皇子~~~:shy:

因為係第一集,軍方仲未開發[靈子甲胄]'[弹丸列車--轟雷號]'[武装飛行船--翔鯨丸]'[超弩&#32423 ...
G-man 發表於 11-1-2014 07:15 PM

啊~~~原來如此~~~謝G人兄~~~~{:1_220:}

呀公幾時出d 認真影 ar
bbf1125 發表於 12-1-2014 09:17 AM

認真影同是但影都冇乜分別~~~~:no:

好相多謝分享
不過自己比較鐘意巴里華擊團多一點
尤其藍色個部同佢個駕駛員
希望會出
frankieccc 發表於 12-1-2014 10:35 AM

謝支持~~~:D 不過覺得出唔出得晒7隻都成問題~~~唔好話其他團~~~{:1_237:}