Toysdaily 玩具日報

查看: 11766|回復: 21

大家上Secret Base覺得方便嗎?

近幾次要上SB取貨, 發覺在煩忙時段等lift好久, 人龍又多又長, 有時又有人插隊, 冬天迫lift有時都聞到體味, 夏天可想而知, 返落地面又要等多輪, 不知其他ching有否同感。

唔知Toy Hunter 係唔係比同場商店投訢太多, 現在唔收HT新訂, Toy Hunter 現時好似等緊租約完...
上去係辛苦咗!但訂嘢攞嘢方便超多!我會選擇上信和多啲!上到去全部都係玩具人!感覺開心啲!
一個月先上去一兩次,唔太大問題。{:1_238:}
我而家好少上去,除左訂野,但總好過兆萬

回復 4# 伏特加

店頭大小同收銀情況就一定SB好, 但上去答lift個程好麻煩又擠擁...出旺角如無事的確無再上去。
,,,
地堂等LIFT大堂太多人流............
但冇計/......
係等lift耐咗啲,但secret base地方大d又多d counter
如果等lift 比較耐唔係問題就絕對無問題喇:34:
鐘意笑慢鋪,方便d
上過SB兩次拎貨,無疑SB拎貨係快過以前,
不過要樓下等lift上去真係搞到人無得閒上去睇睇嘅意欲,
比著以前可能有貨開訂有辦到兆萬,就算唔訂都可能上一上去睇下個辦,
門口櫥窗影張相,不過依家要突登上去就冇咁好心機排隊。
回復 7# Bat

最慘係個地下大堂,,,
又細,,又多人,,,,,:52:
好憎樓下排隊等𨋢,例牌有人打尖。
我都覺得唔方便, 希望可以開多幾間分店, 係我屋企附近都有間會比較好.
回復 5# chankb
需然新店地方大左,顧客服務快左,但唔知點解無左兆萬果種感覺
大家都係對信和等lift有問題:49:!但唔記得兆萬排隊要風吹雨打:oh:,又要在樓梯焗桑拿焗汗臭汗{:1_240:}!依家都係要排到17樓但半個鐘就完成交易{:1_214:}!唔洗好似訂42咁排五六個鐘:cool:!唔好因小失大啦{:1_213:}!想去兆萬訂可以遲啲先訂:D!佢到收訂但要遲多個星期!:time: