Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DDDragonball

[詢問] 我用3D虛擬點擺 batmobile, & hall of armor (NEW UPDATED 3/3/14)

根據大大新圖, 我會將電視左右兩邊加直立的玻璃櫃, 將上面hall 同下面車個兩個玻璃連住, 個個牆就好似一幅收藏品的牆 而電視就係內嵌左上去咁

當然要睇你仲有無其他收藏
回復 15# 不肖生

其實我唔想再做電視機組合柜,我本身喜歡清簡,我有8尺濶玩具柜了但己無位再擺這些巨物。。。。。。。
回復 32# DDDragonball

不如兩部車掛牆在上面或電視兩邊,HOA玻璃柜在下面
我覺得只keep地櫃放兩架bat mobile最好睇,個櫃間唔中可以換下hall of armor
個人覺得hoa放電視上面咁高唔好睇,好似七隻ironman搭lift咁…
updated.............................

better use glass for the base displaying HOA as well

CHING 個batcave仲有衣架喎...唔留返個位???同埋架車要睇到正面同側面...
算啦ching...你整返個'理想版'先再整其他...啦...
唔介意可以post你間屋個格局嘅...
td櫃區有好多精華架...