Toysdaily 玩具日報

樓主: iceman22289

[Hot Toys] [Guess] What will HT make in 2014

返出mk3-7
仲要加多一兩件配件
等之前d 炒家坐貨坐爆籮友

見HT已經出咗兩隻紅色植髮嘅靚女 - 黑小姐,同一隻黑色植髮嘅貓小姐。技術一直有提升。於是就以為HT會出隻植髮嘅金髮靚女 - 有紀螢嚟玩下啦?點知就係唔出!如果出的話又可以同夏羅古出set,又唔怕比人話嗰樣唔似呀!希望2014會爆冷出啦....
惡魔城月下2位主角同最後大佬
28日後岩岩醫院訓醒主角
Batman return 企鵝 catwoman  batman
Bio2 大佬G1
Michael Jackson 咩做型都可以

Please renew Ironman MK 1 to MK 6 Diecast
if HT can keep issue the rest of MK suits, it would be more interesting...

既然出了步驚雲,聶風也請別忘記推出吧!聶風figure可是小弟廿多年心願呢,之前E記果隻就不題也罷了!
既然出了步驚雲,聶風也請別忘記推出吧!聶風figure可是小弟廿多年心願呢,之前E記果隻就不題也罷了!
白少一 發表於 2014-1-7 13:15

1:6的話, E記是伊麵! 漫畫版是威龍出的.
出D冷門野,洛奇包膠喇!
KICKASS,
VAN HELSING
Bucky、Captain已經話左出,相信黑寡婦3.0都無走雞。
蜘蛛俠2又一定會出。
我反而最希望係重出begins版batman,另外仲有Fox.....
可唔可以出個1:4 Batman 2.0........................:help:
I am hoping Hot Toys will make Rhino from Amazing Spiderman 2 . (He has a very interesting mech suit design, even that could just be a small role in the movie)

MATRIX