Toysdaily 玩具日報

查看: 5196|回復: 16

[個人收藏] 一年既收藏變化 (2013.1.15 - 2014.1.1)

自己既個人收藏, 特別係Iron Man既狂熱粉絲, 希望大家鍾意. :36:

祝TD各位2014年快樂, 買更多自己喜愛既玩具!!! {:1_199:}

(2013)                                                                                          (2014)

Iron Man Collection

五盒限定版, 到而家都未捨得開 :35:

Other Collection

頭像被屏蔽
Jack Sparrow Cannibal King,響個時嚟講,算係一個高水準既figure, 神態十足
候活真係要多謝你:67:
比我收藏多既巴打大有人在,但上年真係花左好多$響IM

不過每晚返到屋企望到d收藏,個人會very relax. :35:

各位,都分享一下大家既收藏!
比我收藏多既巴打大有人在,但上年真係花左好多$響IM

不過每晚返到屋企望到d收藏,個人會very relax. :3 ...
mighty.craig 發表於 2-1-2014 12:01 AM

ching有無計算過用咗幾錢?:57:
個五盒limited edition好有份量 :^ 市值過萬五蚊
回復 6# 監獄兔

你呢個問題, 我真係無去計過, 怕自己計完會:59:

我2010年睇完Iron Man 2之後, 就入坑人生第一隻HT (Iron Man Mark IV)
回復  監獄兔

你呢個問題, 我真係無去計過, 怕自己計完會

我2010年睇完Iron Man 2之後, 就入坑人 ...
mighty.craig 發表於 2-1-2014 12:40 AM

最緊要嘅係唔好比老婆/女友知個價位:he:

如果唔係就---> :^
師兄點解你隻Mark 21個色好似唔係好同
我呢隻係Mark 7, 新加坡既PI購買既,HT隻mk 21響屋入面。

但個人覺得呢隻金7靚過ht mk7. 起碼唔係大眼仔
難怪有D唔同, HT個金太啞色唔搶眼, 但PI個全隻同色好似無咩層次咁
佢成隻噴一隻金色,個人覺得幾靚

只係比例上同細緻位係ht比較優勝
好好! 同意師兄話候活要多謝你. 但我想話你用的錢可以玩好多唔同種類的玩具, 肯定滿足感更大.
嘩!原來個Batman老翻櫃同HT果個真係好似:(