Toysdaily 玩具日報

查看: 8864|回復: 11

[個人收藏] 新砌人仔牆

近來唔知做乜, 突然玩LEGO 人仔, 一個月時間追番晒十一代 minifigure 人仔, 第十二代岩岩出左, 又要比錢買埋佢, 奧運果SET 未砌埋上去 ^_^

{:1_208:} 正wor ...
近來唔知做乜, 突然玩LEGO 人仔, 一個月時間追番晒十一代 minifigure 人仔, 第十二代岩岩出左, 又要比錢買埋 ...
超級玩具王 發表於 31-12-2013 07:56 PM

咁有冇稀品Mr.Gold???
回復 3# 莫探員

我都想要, 可惜太貴, 冇錢 ^_^ hahaha
勁!
勁勁!
勁勁勁!
勁勁勁勁!

唔好比佢停!!
我都想追番晒十一代, total 用咗幾$$?
ebay,yahoo? 定街鋪買ga ????
我都想追番晒十一代, total 用咗幾$$?
ebay,yahoo? 定街鋪買ga ????
ac1300 發表於 2-1-2014 10:23 AM

我響2個月前都追左,E加你預 6牛中左右啦
回復 7# 神打魔帝

all from Ebay? MK 啲shop ?
回復  神打魔帝

all from Ebay? MK 啲shop ?
ac1300 發表於 2-1-2014 01:58 PM

ebay 貴,你響Y拍搵會好D
回復 6# ac1300

YAHOO 同街鋪, 格價格左好多間鋪 ^_^ hahaha
最貴係 SERIES 1 果SET, 要過千, 2  同 3 同 8 都要過 500, 其他都係 3 - 4xx
近來唔知做乜, 突然玩LEGO 人仔, 一個月時間追番晒十一代 minifigure 人仔, 第十二代岩岩出左, 又要比錢買埋 ...
超級玩具王 發表於 31-12-2013 07:56 PM

利害!!!   ........