Toysdaily 玩具日報

查看: 11684|回復: 14

[個人收藏] 全套 「128隻」 SuperHeroes 超級英雄 大合照!【珍藏】

前言:本人一直對SuperHeroes沒什麼興趣,但之前在網上看到一張照片,看到後很驚訝,很想找齊一套!

以上的照片就是源頭了 ...

================================================================

經過一個多月時間,從本地、Yahoo、eBay、Bricklink ... 等,不同地方找回來,
今天,終於完成了 ... 很費時、但很快樂!

================================================================

差不多沒地方放這些了 ... 可憐!

大屋系列 及 機械人3兄弟!

19吋Minifigures 及 Jumbo Brick

Minifigures Series 1代 至 11代 及 忍者龜全套Minifigures

多謝收看!
nice :46:
cool :63:
great {:1_208:}
fantastic :64:
大神出場!

請受小弟一拜

:64:
劲啊..!!              :50:
waaaa ... 勁牙 ... 我都有儲 super hero, 岩岩琴日先買到 iron fist
1個多月.....我從相片中看到了很多$$$:$
已經好勁但, 仲差呢套San Diego Comic Con Lego :72:
已經好勁但, 仲差呢套San Diego Comic Con Lego
hinchor 發表於 31-12-2013 10:50 AM

sdcc 限定 果 d 就算把 la ... 幾K 一隻 :ice:
sdcc 限定 果 d 就算把 la ... 幾K 一隻
Vince 發表於 31-12-2013 10:55 AM

果 d買 custom 冇咁嬲:70:
SDCC直頭傻左{:1_197:}
:71:超級LEGO迷呀, 勁勁勁X1000000:71:
sdcc果D,有錢都唔會買啦!
好勁呀,可唔可以透露下咁樣一set superhero大約用咗幾錢呢?
好勁呀,可唔可以透露下咁樣一set superhero大約用咗幾錢呢?
murphy1023 發表於 4-1-2014 07:09 PM

Total一萬多d,主要舊版Batman, Spiderman難搵,運費又貴!
回復 1# lucab

很壯觀的收藏品