Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 好耐無post! Captain America Legends Wave 1

呢幾個月嚟都係無乜野出, 加上自己本身好忙。  終於有時間周圍行同影相.  只買咗呢四隻,隊長反而遲啲先買, 因為一箱兩隻.

首先就係呢隻比較上四隻之中較悶的Red Skull.  相信大褸素體已經無乜驚喜, 但話雖如此, 呢隻始終喺最三隻ML Red Skull 最好的.  Toybiz Marvel Legends 5 嘅係movie Daredevil 素體, 而Face-Off 又不夠經典.

有兩把槍, 但其中一把莫名其妙地根本唔fit 槍套內.  如果有多手槍的話,唯有用其他的.

賣點係手中的cosmic cube.  玩老變的大大們, 希望呢粒野可以改色做energon cube.

呢隻將會代替我隻Face Off Red Skull

之後係Agent of Hydra.

新agent of Hydra 比較少細節位, 比較簡單, 但可動性絕對比舊的優勝.  舊的就比較多細節位, 比較重型, 可作唔同部隊

但呢隻都係唔收兵啦, 所以我油過對眼, 改成Deadpool 戰友, 為了保健計劃加入Hydra 的Bob, Agent of Hydra!

Agent of Hydra 的武器有追擊炮

及呢支有Hydra 圖案嘅雷射槍

被們俗稱beekeeper, AIM Agent 暫時係我覺得四隻之中做得最好嘅一隻.  呢個素體將會改成Guardians of the Galaxy 嘅Starlord.  眼部嘅反射表面幾靚.

各部細節都唔錯,  

長槍印有AIM logo

短槍

有機會一定入多隻做MODOK 左右門神

最後係我最期待的Baron Zemo!  終於可以父子重奉.

今次嘅造型唔係classic, 但手槍都不忘印有豹紋, 參照於造型的fur

長劍可以放入腰帶旁嘅口袋, 但太過垂直, 所以有啲頂住

不及AIM Agent, 但最喜愛呢隻!
隻兵仔最正,素體一流,好期Guardians of the Galaxy Starlord:$
不能收藏槍支的槍袋, 角度有問題的扣...孩記你真的很愛缺憾美呢...

然而有機會的話兩款小兵也會想各買一對
大大那兒入手?:)
正分享!!!!{:1_228:}
HK已出?????????
好想要,但香港好似仲未有..
其實係外國已出!{:1_203:}
回復 3# 手榴蛋包飯

red skull個BODY只係重用NICK FURY果個