Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 潛行東尼

Pose真係堅型,學到野了!:$
好圖,d相利到
在樓主個blog已看過, 現在再三回味{:1_208:}
相又係公仔又係,上佳之作{:1_197:}
大大的攝影還原本身實物的效果,果然勁:71:    因為看見太多人只顧燈光效果,違反自然光,陰影影響視覺,睇返實物其實個頭雕得似,但影出黎就...最佳例子是太陽日報影武器庫BATMAN,真的笑了,雖知道報紙不能影得太黑否則印刷會變得一舊舊,但都要過濾下D相吧,純粹交流下,別無他意

入正題,到目此為止最似的東尼,係粒眼珠油得利左D,可惜個造型本人不太覺得特別,對比過WORKSHOP應該不是同一個模吧?呢個個咀兩邊多左起伏+髮型好似有些分別,兩個都無,純粹估估下

大大果然是愛好者,擺甫士十分自然,其實呢個先係學問,擺得好,真係加分好多,因為我成日見到人地DISPLAY得好型好靚,吸引我買,但買左返去自已硬係覺得效果差好多,明明都係同一樣的東西,真係要學習學習,支持大大繼續發美圖:love:
YAHOO,平到PK,班炒家低x死{:1_197:}