Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dens13

[玩具攝影] 【黑暗使者】Hot Toys - The Crow - Eric Draven

哈哈!咁D炒家又少咁個Body有限制地分開賣了,因為對玩家而然係唔會無里頭咁煩拆開D衫嚟玩,要除衫直接攞頭雕換素體就掂!:71:
HT再出狗蕉,痴住D衫。黑前臂
what a rubbish 'large' company
who will want a 黑前臂 body??
細廠都不 ...
guyfigure 發表於 28-12-2013 03:42 PM

認真一問,其實咁做法有咩問題﹖
HT咁做應該係唔想長袖衫再紮帶令前臂太粗唔好睇咋﹖
除非有人好想拆個body出嚟另有用途。
認真一問,其實咁做法有咩問題﹖
HT咁做應該係唔想長袖衫再紮帶令前臂太粗唔好睇咋﹖
除非有人好想拆個 ...
chshting 發表於 29-12-2013 03:00 AM

咪好似之前有人攞咗隻超人老豆就第一時間post,話對腳小腿竟然用咗黑膠,大話搵笨!我心諗,點會有人一買隻嘢番嚟就拆,除非係好似轟天猛將2咁,有兩set造型就話啫,個超人老豆連件衫都唔除得,而且人吔本身著靴,跟本唔會穿崩見到小腿黑膠位,仲要係用番小腿形狀,咁佢都可以話人扼錢?除咗係炒家,我真係諗唔到咁都要投訴囉!:58:
尼隻出得唔錯,~~~
美圖~ 好正,,,{:1_221:}