Toysdaily 玩具日報

查看: 6939|回復: 18

[玩具報告] MB命運扭大蛋記

可以的話我想出的PO是和其他同好一樣影玩具美好帥氣的一面,但現實往往是殘酷及令人失望的

發現腰部有手指印及一些淺黑色膠水痕時用小小天拿水一擦...

既然反正甩了色就把心一橫繼續擦...最後,膠水手指印依然還在

我的心也隨着失望而死了

因為,這是第二隻

亦不好意思及花時間再換不知有否問題的第三隻

第一隻因為手腕部裝甲(大動脈位)在換手時脫落,怎樣用力也不能裝回原來JUST FIT的模樣(對比另一隻手顯而易見,相信是出廠時未裝好)

而上色水口等雖有問題但沒有第二隻顯眼...

BANDAI MB系列...我宣佈死心了

之前自由同EXIA都算...

咁大間上市公司,行銷策略差(對玩具迷ONLY)都唔怪你因始終要向股東交待,但基本品質管理都咁差真係難辭其咎

CHECK個冇欠件冇甩漏

入返盒就算

{:1_229:}
so sad,第一隻佢肯換比你?
玩玩具既最痛莫過於此......
:50:00000000000
佢第一隻換左應該係鋪唔會賣,你拿去換試下問下果盒仲係唔係度睇佢比唔比你砌一次無事的出來
但你人為整甩色,瑞記甘狗末必認'數wor
成千銀咁搞真係點都會有D肉赤:(
有問題就應該換有乜問題?不過你用天拿水就真係太博命

最惨瑞记拖你一年半載都冇貨比你。我隻重mark ii 左手好鬆,加左盾直頭不舉,舖都吾肯換,佢話瑞記鬆吾肯換。
我只能夠講你太認真了。。。認真你就輸了
很傷心,我完全明白,當全世界玩MB EXIA好開心個時,我個隻一出就甩手,個下我超灰,之後我都無做到REPORT了......
至於用天拿水,師兄又去得太盡,呢D公仔一用天拿水,基本上已經無得番轉頭啦....>.<
但希望唔好因為呢隻個別QC問題而對成條LINE絕望﹗
重塗咪得籮!好小事姐..。。..。。。。...
MB一向是大扭蛋質數,樓主節哀吧:42:
我個隻腰位同裙甲位上色都有問題~支炮仲不舉添!開左支炮一陣就the番落黎,現在只可摺埋~超灰!孤仔話上色,花件唔會換(頂,咁不如講你直頭唔會換啦!有幾多真係一開就無手無腳!!)支炮睇下有無d分店有壞貨可以換比我~如果無都係要比番代理一年半載!真係換又死唔換又死~其實佢地換左比我地d貨都係退比代理姐!有時我都唔係好明~

我上次重gundam mkii 左手好鬆都系孤仔話&#35797;過鬆代搵吾肯換,所以佢地冇得&#25442;比我,叫我自己找代理,代理又要我地找舖先,即是晒氣。