Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 造極之命運!!!!—METAL BUILD DESTINY GUNDAM 命運高達 完全玩評報告

我都有買Destiny,可能係情意結關係,始終覺得7劍同exia好過Destiny,不過Destiny都唔係話差,
個人感覺:食之無味,棄之可惜:(
回復 1# kkkiii0079

Perfect report of a perfect toy!{:1_220:}
這個report真係冇得頂:71:
高達系除閃光,無限正義,這隻有可能會入。
真係好用心既報告
回復 16# stonekeung01

其實各有特點,OO 就真係出得好完美,加埋OO RAISER真係超爽,EXIA就有得換裝,但我個隻手殘,所以無計,對佢係有D偏見~至於DESTINY真係DETAIL位同造型取勝~
好耐冇見過咁多人洗版了
愈多人分享愈多野睇:71:
今次Destiny真係超正!!!!
樓主的報告超詳盡超正!!
如果換手個位好似FIGMA/12'咁整就好 方便好多!
回復 22# godgundam12371

THX!

MB呢個坑唔錯,幾個月出一隻,出親都係好野,無咩試過出得唔好,值得追的一個坑~~講真,優質又好玩的玩具難求呢~^^~
超級好的報告! :77:
圖正,詳盡,客觀! :71:
Ching 既 POSE 好型!
尋晚玩到唔捨得訓,换手掌係煩d, 不過手腕夠實,單手揸劍都ok.
對翼超大,好彩啱啱入到櫃。:(
Very good and detailed report !! :71:
師兄等你個post好奈XD{:1_208:},由你r魂睇到mb,你d post堅正,支持:35:!!!!!我都未有時間影呢隻正野,如果mb freedom 可以係呢個質數就好><,Freedom可是我的最愛!! 不過睇到師兄呢隻玩左好奈{:1_203:}
回復 27# nanoha999

THX!!
MB FREEDOM算係早期既作品,不過在佢之前既七劍又做得好好,只可以說是個別機體處理得唔太好啦~不過FREEDOM都有佢好玩既地方,例如佢個架都受到力畀隻FREEDOM掉轉出炮,呢下都幾好玩架~
回復  godgundam12371

THX!

MB呢個坑唔錯,幾個月出一隻,出親都係好野,無咩試過出得唔好,值得追的 ...
kkkiii0079 發表於 27-12-2013 12:01 AM

無錯,不過仲未有下一隻既正式日期,擔心不會cut左line吧....
有無師兄報到wallkin 價? 尋日f 利超荀價,7 點幾去到售罄{:1_198:}