Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Metal Build 命運高達

呀公我果隻企得好穩陣 wor :73:
{:1_214:},,你條友仔呀,
超正呀~~~~~~:handshake:
頭像被屏蔽
我都覺得哩隻好正,但都係等魂限. 唔想重覆!
頭像被屏蔽
敗兄太強喇, 咁快手....................超正呀~{:1_208:}
真的出好讚.......這隻我有訂
快點出無盡華爾茲的W啦啦啦啦
回復 19# 狂戰士

失敗個屁阿,拍怎樣輪到你管?

這麼厲害就拍幾張來看看,CC勒...
頭像被屏蔽
Composite Ver Ka 個隻嚇親人都炒上天
godgundam 發表於 25-12-2013 11:06 PM

呢個世界果然有十個趣~~~~~:@

冇玩過呢個系列,出嚟出去都唔係我鍾意嘅巾 ( 冇0080/08MS/Nu Gundam ...)
反而FMP中中&#2170 ...
WalkerMachine 發表於 25-12-2013 11:14 PM

步行機械兄~~~~呢個系列同GFFMC系列都係好正~~~~:$ 我最鍾意既ZZ,卡碧尼同GP03都未有~~~~:help:

FMP我都鍾意~~~~應該會入~~~~魯魯修就~~~~:55:

其實我對相~~~~真係外行~~~~:oh:

我想問咩位置係合金??
Endless 發表於 25-12-2013 11:45 PM

無盡兄~~~~主要是關節~~~腳部~~~~身都好似有~~~~:)

nice photos of a nice toy.  support.
gundammsz010 發表於 26-12-2013 01:46 AM

高達MSZ010兄~~~~謝支持~~~~推介大家入~~~~:71:

沒光翼 與臉的正面照 失敗
狂戰士 發表於 26-12-2013 02:00 AM

謝意見~~~是但影係差少少~~~~請見諒~~~其實有影~~~不過唔覺得好特別~~~~冇貼~~~~轉頭+回~~~~:49:

回復  狂戰士
你不如影數張開post來看看
AK30 發表於 26-12-2013 02:31 AM

謝AK30兄~~~~:handshake: 大頭相我有影~~~冇貼因為唔特別~~~~我會補回那位師兄想要的東西~~~~:34:
連敗兄,出手好快.
呢隻玩真係唔錯,但吉手之餘換手時都幾麻煩,要扣一點分。
效果件係唔係魂限?
warxv 發表於 26-12-2013 08:57 AM

WARVX兄~~~~呢期唔見您出機械人POST~~~~抑或我MISS左~~~~:help: 快手因為放假~~~~呢隻真係好吉~~~~效果件是附送的~~~~~:34:

回復  狂戰士

怎麼不有本事搶個首發PO個評測照看看??
chieh76123 發表於 26-12-2013 09:11 AM

謝謝~~~~:64: 我個人接受意見~~~我其實有影會補回~~~~因覺得沒特別~~~~所以沒貼大頭相~~~~:(

呀公我果隻企得好穩陣 wor
bbf1125 發表於 26-12-2013 09:13 AM

BB神~~~~果然~~~還是我問題 :die:

,,你條友仔呀,
滴滴仔 發表於 26-12-2013 09:39 AM

有乜貴幹~~~~{:1_214:}

我都覺得哩隻好正,但都係等魂限. 唔想重覆!
cytam 發表於 26-12-2013 11:52 AM

CYTAM兄~~~~魂限又出~~~~~真的嗎~~~~{:1_236:}

都算落足料
値得入
超港人 發表於 26-12-2013 12:40 PM

超港人兄~~~~絕對推介~~~~:love:

敗兄太強喇, 咁快手....................超正呀~
ray文 發表於 26-12-2013 01:22 PM

雷文兄~~~謝支持~~~~有假期嘛~~~~您入左未~~~~:)

真的出好讚.......這隻我有訂
快點出無盡華爾茲的W啦啦啦啦
lydiamomo0903 發表於 26-12-2013 01:27 PM

W5子~~~~真的話會破產的~~~~{:1_240:}
有效果件??典解我無??我想要石破天驚拳!!
我近幾個月都無出POST,最多係FB寫幾隻字.
可能因為心情,又可能因為工作忙...我都唔知為乜,總之就提唔起勁寫,不過買就更狠...可能要見心理醫生.
多謝樓主靚相,希望你收返埋命運面相近照

做乜要為左個弱智仔狂戰士特登走去影姐?
沒光翼與臉照,確實失敗

cc
狂戰士 發表於 26-12-2013 11:49 AM

你靜D好唔好呀弱智