Toysdaily 玩具日報

查看: 9166|回復: 19

[玩具報告] 無敵超人珍寶3 - 當愛同勇氣力量合二為一之時.....

開箱啦!唔買唔買終需買:no:  之前玩PS2機戰z唔小心中左呢隻,最近又睇返佢套TV搞到愈泥愈迷佢{:1_221:} 原來呢到珍寶既post咁少架,俾大家回憶一下開新玩具既感覺啦:shiny:

好正的合金味:^   好有重量感

ZAMBOT ACE

ZAMBIRD

ZAMBULL

ZAMBOT ACE 拳統

ACE Change!!

ZAMBOT COMBINATION  1!  2!  3!

影完終於可以入櫃了:love:

又多個戰友了:^  有泰坦3點可以冇珍寶3呢:70: 咪又要俾錢買lo.....

本相片珍寶3係將ace隻腳拿走先可以拉咁開,多謝gazza1211師兄提點and毒害,又落坑:59:
哈哈哈哈哈,這個聖誕快樂啦∼∼∼∼!恭喜恭喜!!:x:77:

放兩個公仔在脚板駕駛室,夠有愛!!:71:
真系好靚,宜家個價又好
Very nice, support :71:
頭像被屏蔽
其實珍寶3 真係唔錯, 最鐘意變形合體既機械人, 宜家個價仲好抵入添.

期待黎緊既G7 同勇者王
唔知我有冇睇錯..., 我見到有兩隻伊迪安... 傳說巨神。
其實珍寶3 真係唔錯, 最鐘意變形合體既機械人, 宜家個價仲好抵入添.

期待黎緊既G7 同勇者王
Mo.P 發表於 26-12-2013 05:38 PM

我都等緊豬7~~~~如果珍寶VER2可以改善對腳~~~~一定再入~~~~~:die:
good job pal thank you
我啱啱都開左黎玩, 雖然外形唔算太靚仔, 但都唔差
而且合金成分都幾高, 重好多武器配件, 以前既合金魂真係好有誠意{:1_221:}
相比而家既合金魂又輕手又少配件但個價又高:cool:
回復 2# gazza1211

個公仔佢本身有:78:
回復 7# Englishman

樓下果隻係合金魂,樓上果隻係yamaha:36:
回復 1# aesopa09843
9鱼有找入咗隻,想問c兄隻腳典拆架?

{:1_215:}
大大個架超正, 其實笨大去出新色泰坦3, 不如重新設計珍寶3再出好過啦! BTW, 小弟都好想知點樣可以令到隻腳擘大D, 請大大賜教!!感謝
合体時拆走ACE對腳掌就得