Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 感激米青肥仔哥

今曰一收到風立即衝去灣仔米青訂rx同架車{:1_202:}去到一問已額滿,正當灰爆绝望:47:,肥仔哥俾MK個電話叫我打去問吓,結果即刻衝去訂到,安樂晒{:1_208:}
自從上次被圍插,D哥仔嘅服務態度真係改善咗:36:
末訂嘅師兄明曰可以去睇吓重有冇:43:
其實我一路都唔覺佢地有乜問題~
188果個重幾好吹~
反而覺得頑皮仔串d~
其實佢地真係好好人,
灣仔米青肥仔哥幾耐心,
比著其他鋪...邊有人肯逐樣舊貨都幫你check...
一句唔知同無就算啦...
將心彼己, 買得開心, 玩得開心姐
btw, 灣仔肥仔哥叫咩名???
昨天開訂今日先放FB都係要插佢一野
灣仔米青肥仔哥ok的
可惜佢上一手(四眼店員)搞到我有不愉快經歷而唔想幫襯:58:
宜家經過都係價岩先買,好少經佢地訂:78:
灣仔 肥仔哥 同d 中坑 熟客仲啱嘴型添
老實, 我覺得係面書管理要改善啦~
我係精X訂野都未有過不愉快經驗,反而現時點某D PK 黑店我就中過招且D 態度異常PK
回想初時自己岩岩落坑,好多野都唔清楚, 好多時都係要問下精X D員工, 佢地會解釋比我知... 果唔係真係盲縱縱...好易中招...
188蒸粉的肥仔店長,非常好人,同服務一流,真的抵讚。
其實佢地真係好好人,
灣仔米青肥仔哥幾耐心,
比著其他鋪...邊有人肯逐樣舊貨都幫你check...
一句唔知同無 ...
mr406aa1 發表於 25-12-2013 11:33 AM

好似叫做Chris哥,我見D客是這樣叫他。
188 米青肥仔不嬲好人架~
元朗店去過一次都見佢同客幾好傾 + 內容都正常

係某間店先傾計傾到內容三級句句爆粗又塞住鋪頭 JE
:46: