Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Kel_Kel

[新品消息] shf black rx renewal version + 飛煌號 開訂

咁搞笑訂亞版....即係行版同日版炒左先...
鬼武者 發表於 22-12-2013 12:49 PM

你未仲搞笑...
一定炒???
有愛未訂冇愛未現貨...
講咁多做乜...
講到好似老鳳一定要開行唔可以開亞咁...
我尋日去訂野見到佢 QUOTA 好少
玩具 發表於 23-12-2013 12:14 AM

佢有寫quota幾多{:1_236:}
我一向訂嘢都冇留意……我星期五訂左rx 3隻
當時未有電單車訂,到星期六突然開 好彩my brother幫我訂左隻 如果唔係今日去灣仔實冇:(
星期五個日開左一陣行就冇開...
依家行同亞同價...
話唔定到時行多貨亞版都可以拎...
佢有寫quota幾多
我一向訂嘢都冇留意……我星期五訂左rx 3隻
當時未有電單車訂,到星期 ...
玩具人生 發表於 23-12-2013 10:32 AM

佢可能係指訂行既人數...
我眼見樓下都唔過20人...
信和上邊鋪收左唔夠十隻行訂 就變左做亞版
今日mk米青訂咗,好似話幾多吓{:1_203:}
會唔會又話無貨比{:1_203:}
你未仲搞笑...
一定炒???
有愛未訂冇愛未現貨...
講咁多做乜...
講到好似老鳳一定要開行唔可以開亞 ...
小堅 發表於 23-12-2013 10:31 AM
冇你咁搞笑....
有留意上次BLACK情況就知佢地開亞版係咩原因...
宜家向街坐晒貨既BLACK同戰蝗號全部都係亞版....
話就話逢商必奸,但咁樣做買賣真係幾缺德,

搵客仔訂亞版保障自己唔駛坐貨先....fine
但會準時到貨既日版行版就唔開訂,唔通真係會正價賣俾街客?
當佢真係正價賣俾街客,咁訂左亞版班客仔點算??有得睇冇得拎?

情願好似平時一棟棟寫住客訂唔賣俾你條氣都仲順d...
...孤仔截訂...好呀~

到時若果成街都係街貨想唔水浸都難~
冇你咁搞笑....
有留意上次BLACK情況就知佢地開亞版係咩原因...
宜家向街坐晒貨既BLACK同戰蝗號全部都係亞 ...
鬼武者 發表於 25-12-2013 01:21 AM

你搞笑D...
人地對家都有開訂啦,你唔去對家訂,仲要平8蚊...
人地開咩訂都唔關你事啦...
講到好似全香港得佢一間訂咁...
明碼實價講埋係訂亞版,你可以選擇唔訂...
好似人地老屈咁,訂個陣冇講,轉頭話你訂亞版一樣...

上次隻戰蝗號日本都少貨,今次唔開大訂又話人地奸商...
老老實實隻RX 2.0到上星期截訂都係訂緊行...
係隻飛蝗號轉左亞版...
到時出貨唔夠貨派,又話人地做咩開咁多訂...
隻戰蝗號最平亞版都要3魚半多少少啦,請問點坐晒艇???

唔開訂又嘈,開得貴又嘈,開得少就嘈,開亞版又嘈...
到時出貨未知係唔係正價囉,有咩好嘈...
到時出價係炒價你可以唔買,點解講到好似畀人落左降頭咁...
一出就要去買先???
玩具鋪多的事,你唔買行可以買日,再唔係等平既亞版囉...
唔好搞到自己一開訂就一定要訂到咁...
我個人又唔覺得開亞版唔開行,日版係缺德,
雖然背後有原因,但他們也是寫明係亞版,沒有騙人。
這只是做生意的策略吧!
而且他們又唔係開一個炒價的亞版,
所以我覺得冇乜問題喎!