Toysdaily 玩具日報

查看: 4343|回復: 15

[玩具攝影] 我的masterpiece系列 MP-10 MP-12 12T 14 17 18 19

儲得好開心

----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

師兄每一隻打雙買,勁喎!
傷入{:1_222:}{:1_222:}
使唔使入咁多.............
T記專出D可以翻模既角色...真係識做生意........擺曬出黎真係怪怪地....好似隻隻一樣咁.........
師兄,狂派系埋也打雙買啊?:oh:
大強喇樓主...............孖入正~:D
大強喇樓主...............孖入正~
ray文 發表於 19-12-2013 11:31 AM

多謝文哥,呢d「文哥」都係向呀文哥你的成就作出致敬既。
多謝文哥,呢d「文哥」都係向呀文哥你的成就作出致敬既。
nipponya188 發表於 19-12-2013 01:31 PM

{:1_236:}..............咁利害............唔會關我事呢............:(
..............咁利害............唔會關我事呢............
ray文 發表於 19-12-2013 02:28 PM

你都買隻文哥回家同黑文玩一對啦
做咩冇13音波啊?宜家個價錢好好
做咩冇13音波啊?宜家個價錢好好
金魚光1 發表於 20-12-2013 02:09 AM

我個人唔like 狂派,仲有mp9都唔好like,聽說當年設計唔好得
使唔使入咁多.............
what 發表於 18-12-2013 03:20 PM

人生得意須盡歡,
莫使金樽空對月。
天生我才必有用,
千金散盡還復來。

:handshake:
你都買隻文哥回家同黑文玩一對啦
nipponya188 發表於 19-12-2013 07:09 PM

我已有mp01,10同10b都夠了…………:43:
..............咁利害............唔會關我事呢............
ray文 發表於 19-12-2013 02:28 PM

系你啦,拖人落坑啦:x