Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 黃金獅子座

[分享討論] 對EB的1:6小龍再一次失望。

我對呢隻反而無乜期望, 因為唐山大兄本身唔係好突出的片。

若喜 歡小龍, 應該隻1/4 就滿足了。

如果大家仍然期望係想有1 /6 size 的似樣小龍, 好似1/4 咁。

但明顯 同一角色, EB 只會用心在1/4

若要期望就期望金大師可以雕返1/6………………

以上言論實屬馬後炮。

希望有 black label 頭雕補完吧。

其實EB拿到獨家, 我估係佢願意一年出一隻 , 同出1/4, 呢樣野係HT未必肯做的, 因為市場未必消化到, HT亦太多野出。
EB靜系入jordan其他可以同佢講byebye,HT抵玩D
簡直是垃圾,近看還以為是COS李小龍,其實根本就曹X,還賣NT 7000多,吃屎吧,3000都不知道有沒有人要
之前EB出舊一號拉打, 見到佢地果果初版個造型唔係好掂(我玩拉打成二十幾三十年, 點都有點硏究), 都希望佢出個似D樣既拉打威下比日本仔睇.
Send左封意見既email比佢地公司, 一封reply都冇(禮貌上都比番封acknowledgement呀!).
所以, 佢地同完全閉門造車, 唔理人既意見, 造出黎產品日見退步是不沒道理的.
今日終於得閑去mk行下,見到小龍實物,真係無言...

不過見到1:4拉打,好有興趣,無奈不是會員,要比貴dd,睇下遲d有無特價啦!
今日終於得閑去mk行下,見到小龍實物,真係無言...

不過見到1:4拉打,好有興趣,無奈不是會員,要比貴dd ...
whitedol 發表於 22-12-2013 05:56 PM

EB 沒有星期日放假?
回復 35# whitedol

你可死心得嘞!  EB嘢唔會有特價,只有會員價,隻拉打絶對係超級蟹貨,唔休冇得買,你大可放心。而EB一直都有好多招數招收會員,以往常情況下,買滿$3500蟹貨產品就絶對唔難做到會員。:36:
回復 36# mushroom

有喎,不過見唔到靚女
回復 37# 黃金獅子座
唔等下啦,不過入2隻1:4有d難度
回復 34# kr2004jp

的確有点児那個∼
相比HT、EB最大強項係前線員工有禮貌∼
:67: