Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年4月 聖衣神話EX 天猛星 冥衣(官圖P5)

回復 7# mythsgod

i think the prices are the same, the difference is because of japan sales tax will rise next years. but i think this price is a little bit too high
回復  ray文

你都預左家啦文兄∼∼∼
barrydudu 發表於 15-12-2013 04:46 AM

雖然係預左............但要面對時就..............barry兄入嗎{:1_206:}

明明粉紅色位 冇甘明顯同甘鮮色既....
明明粉紅色位 冇甘明顯同甘鮮色既....
改咩名好? 發表於 16-12-2013 11:52 AM

天猛好正呀..................:love:
好正...
唔再係長頸鹿...
書籍:聖鬥士聖衣 MYTHOLOGY -10th Anniversary Edition-

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-216836-1-1.html
肩甲太XXXL, 免冠頭太XXL, 腰又太XS, 三者加起來顯得極度上重下輕, 嚴重影響外觀! 有點到退回舊神話時期的大頭大肩加蟹手o既感覺!:45:
回復 32# ray文

我。。。。。。入硬咯:35:
回復  ray文

我。。。。。。入硬咯
barrydudu 發表於 16-12-2013 08:48 PM

GOOD.......................:71:
x2,我個人就唔太鍾意隻紅色....:ice:

回復 5# lau1995110
個心口係做細左wo
得對翼靚, 其他比例仲差dd~~~~~~~~
一隻比一隻定價高點頂呀{:1_225:},呢隻唔訂啦,到時睇下現貨幾錢先算,炒起左就入完最後兩隻黃金畢業...
其實唔需要太介意隻配色。。十周年神小強隻配色都係原創,一樣大把人追
哩隻桃紅都接受到,如果出番同舊神話隻色一樣,咁買番舊神話咪得,多個選擇姐