Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: power_moon

[分享討論] 2013年 年結........

回復  power_moon

then, this is your problem. decorated the living room as the style of boy/kid ...
ygat2005 發表於 14-12-2013 12:22 PM

我D 只會係我工作間見到XDDDD

我老婆返已會黎睇我D display......{:1_223:}
真的嗎???
我真的是對著3A的style去研究出這舊化技巧,
謝謝師兄
power_moon 發表於 14-12-2013 11:55 AM

我舊化苦手.............主力matallic同tatinium............{:1_217:}
回復 15# ygat2005

其實主要問題已經唔係display出來的問題了....
而係身邊的女性會覺得...
(((((咁大個人重玩玩具....成熟d啦)))))
(((((有時間做下正經嘢啦)))))))

我現在收埋佢只係解決燃眉之急,
其他嘢之後先算啦!!!!!:$
回復  ygat2005

其實主要問題已經唔係display出來的問題了....
而係身邊的女性會覺得...
(((((咁大 ...
power_moon 發表於 14-12-2013 03:48 PM

我同老婆講......我砌模型都係想個人靜下.
佢就冇意見了XDDDDDD
身邊的女性? this means you have several females?{:1_223:}

how about she still shopping the useless fashion / shoes / bags, tell her 成熟d啦?{:1_225:}

解決燃眉之急? this only short term treatment, 之後先算, 成熟d啦:DD
回復 17# big_fish

matallic同tatinium have different? {:1_215:}
身邊的女性? this means you have several females?

how about she still shopping the useles ...
ygat2005 發表於 14-12-2013 04:07 PM

:26::26:
anyway.....謝謝師兄意見
:oh:
回復 22# power_moon

will she kill you if quota my speeh{:1_220:}
我同老婆講......我砌模型都係想個人靜下.
佢就冇意見了XDDDDDD
big_fish 發表於 14-12-2013 04:07 PM

恭喜你有個善解人意的老婆...:77:
不過你講開....想靜下這話題,
確實對的......每次我著了迷咁改裝或上色,
整個人都放鬆了.....時間也過得特別快.....
:78:
恭喜你有個善解人意的老婆...
不過你講開....想靜下這話題,
確實對的......每次我著了迷咁改裝 ...
power_moon 發表於 14-12-2013 09:11 PM

講真.......心情平靜先砌到靚野......
十幾歲時砌砌下個心又想去玩,之後咪爛尾囉..:cool:
回復 1# power_moon

COOL
很精彩的舊化
2014年繼續努力吧大大
^_^d
貴精不貴多!
百獸王都好正,我估這區可以容納認真製作的Repaint作品,師兄可考慮在這區出帖。
回復  power_moon

COOL
很精彩的舊化
2014年繼續努力吧大大
^_^d
白狼 發表於 21-12-2013 10:05 AM

在這網站post左咁多貼,
第一次被加入精華.....
感謝版主:$
貴精不貴多!
百獸王都好正,我估這區可以容納認真製作的Repaint作品,師兄可考慮在這區出帖。
KKC2012 發表於 21-12-2013 10:08 AM

真的嗎....
謝謝師兄...:77:
如果有興趣可以click入這裡欣賞
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-215888-1-1.html

相信版主應該唔介意的.....
因為這都是toysdaily網的....:77: